O ofertă foarte bună la un purificator Philips la eMAG

By | February 27, 2021

Dacă sunteți în căutarea unui purificator, acest model de la Philips are un preț foarte bun la eMAG. Urmăream și noi de mult timp un purificator care să aibă și umidificator, indicator de particule și eventual și conexiune WiFi. Modelul Philips AC2729/51 le bifa pe cele enumerate și era întotdeauna în jur de 1.700 lei, redus de la 2.100 lei. Astăzi prețul i-a scăzut la 1.320 lei. La fel este și la Altex. Acest preț este deja foarte bun, însă dacă aveți cont eMAG Genius, săptămâna aceasta mai există un voucher de 20% reducere la purificatoarele Philips. Așadar, după ce aplicați și voucherul, prețul final al purificatorului scade la 1056 lei. Un preț excelent dacă mă întrebați pe mine. Dacă nu aveți Genius, ar merita să vă faceți cont doar pentru această singură comandă. Plătiți 100 lei pe Genius dar primiți o reducere de 264 lei. Per total sunteți cu 164 lei pe plus.

purificator philips

După cum vă spuneam, purificatorul are indicator numeric pentru particulele PM 2,5 și o tehnologie proprietară care detectează nivelul de alergeni din interior și afișează nivelul de risc pe o scară de la 1 la 12. Filtrează 99.97% dintre particulele de până la 0.003 microni, inclusiv mirosuri, gaze, fum, virusuri, bacterii, polen, praf și păr de animale. Specificațiile spun că purifică în 17 minute aerul dintr-o cameră de până la 30 mp, deci ar trebui să fie potrivit pentru majoritatea sufrageriilor de apartamente. În rest, are 3 moduri de funcționare pentru purificator – inclusiv mod silent pentru noapte – și trei niveluri de umiditate pentru umidificator.

Ca bonus, purificatorul poate fi controlat și prin WiFi, prin intermediul unei aplicații. Mă aștept să fie ceva simplist, dar mi se pare util să pot verifica din când în când care este calitatea aerului de acasă.

Am cumpărat și noi unul. Probabil că voi reveni cu un review pe blog, însă până atunci, dacă vreți un purificator, părerea mea este că ar trebui să profitați de această ofertă, pentru că mi se pare foarte bună.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “O ofertă foarte bună la un purificator Philips la eMAG

  1. Vlad

    Eu cu cont de sarac nu vad pe pagina produsului extra discount-ul pentru genius. Ma gandesc ca era un mod de a si promova serviciul. .

    Reply
    1. Revo Post author

      Păi da, sunt voucherele săptămânale. Au anunțat încă de la început că acestea vor fi beneficiile pentru cei care fac abonament la Genius.

  2. BogdanZ

    eu am modelul similar, 2729/50, din noiembrie 2020. la fel, luat la “oferta” cu 1600 de la Altex si dupa ce l-am desfacut si pus in functiune, a aparut la emag cu 1300 🙂 e ok, isi face treaba, sunt multumit de el.
    dar e buna oferta, merci. tocmai am dat comanda de inca unul.

    Reply
  3. vlad

    Ceva campanie azi cu vouchere. Si ar fi si pentru cei fara genious 1134 lei, 15% reducere.
    Presupun ca la genious a inceput o saptamana noua si mai este in acea oferta ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Dap, nu mai este valabilă oferta pentru Genius. Ieri a fost ultima zi. Dar ce zici tu aici sună binișor.

Spune-ți și tu părerea: