O scurtătură pentru iOS 12 activează camera atunci când ești oprit de poliție

By | September 25, 2018

Când s-a lansat iPhone XS am zis că una dintre funcțiile care mi se pare inteligentă este posibilitatea de a programa Siri să declanșeze anumite acțiuni atunci când aude o comandă vocală. Iată că a apărut și un prim scenariu în care funcția poate fi utilă: atunci când ești tras pe dreapta.

Un utilizator de pe Reddit a creat o scurtătură pentru momentele în care ești oprit de poliție. Practic, dacă-i spui lui Siri că ești tras pe dreapta, iPhone-ul oprește muzica, scade luminozitatea display-ului, pune telefonul în modul “Do not disturb”, trimite un mesaj către un contact din agendă și activează camera pentru a începe înregistrarea video.

Scurtătura se poate descărca de aici, iar articolul l-am găsit pe TNW. Mi-ar plăcea s-o încerce cineva, și să-mi spună și mie cât de bine funcționează 🙂

Nu-i o idee rea, și de multe ori m-am gândit că ar fi utilă o astfel de funcție. Când te oprește poliția, când un funcționar devine zelos, când ești implicat într-o altercație. Sau, de ce nu, în ultimul timp ar putea fi utilă și când vezi că vin jandarmii spre tine.

Vreau chestia asta și pe Android.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “O scurtătură pentru iOS 12 activează camera atunci când ești oprit de poliție

  1. The Gadgetist

    Poți face cu siguranță asta cu Tasker în Android. Numai că e de bibilit mai mult și s-ar putea să ai nevoie de root access pentru anumite funcții.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm

    În Android te mai poți juca cu Routines din aplicația Google Home. Ai și acolo diferite actions customizabile.

    Eu mi-am setat de exemplu câteva playlisturi pentru copil. În loc să zic…play cutiuta muzicala 5 – various artists on bedroom speaker…spun doar play musical box 5

    Reply

Spune-ți și tu părerea: