Oferte și abonamente – Telekom România

By | September 12, 2014

De astăzi Romtelecom și Cosmote s-au unit sub umbrela Telekom România și la limită se poate spune că acum sunt cea mai mare companie de telecomunicații din România. La limită pentru că deși unul din doi români folosesc cel puțin un serviciu al grupului, divizia mobilă (Telekom Romania Mobile Communications) va fi separată de cea fixă (Telekom Romania Communications). Statul român deține ~46% din Romtelecom și ~15% din Cosmote. Din cauza asta ar fi fost dificilă unirea într-o singură societate comercială. Brandul rămâne însă unul singur: Telekom România.

Deutsche Telekom este numărul 1 în Europa ca abonați la cablu TV, numărul 2 ca abonați la internet și numărul 3 pe partea de servicii mobile. Grupul german este prezent în peste 50 de țări iar piața din România este foarte importantă pentru că este a treia ca mărime din Europa, după Germania și Polonia. Iar ambiția grupului este să devină cel mai puternic operator de servicii integrate din Europa (cablu TV, telefonie fixă, mobilă, internet, etc). Pe experiența integrată s-a pus accent și în cazul lansării Telekom România.

Ca noutăți ar fi conceptul de one-stop-shop, pachetul quad play (un singur abonament care oferă cablu TV, internet fix, telefonie fixă și mobilă – aveți oferta mai jos) și Telekom TV. Varianta mobilă a Telekom TV există deja, iar cea web-based va fi disponibilă de la 1 oct.

Şi sunt sigur că asta vă interesează cel mai mult: ofertele la abonamente le aveți mai jos. Le-am făcut poză pentru că așa era mai rapid. Click pe poză apoi click dreapta și “Open in a new page”, pentru a le vedea la rezoluție maximă.

Din ce am observat, noul brand nu se mai concentrează în principal pe telefonie, așa cum era cu Romtelecom și Cosmote. Acum, acestea devin doar două componente, la fel de importante ca celelalte două (TV, internet). La conferință nu s-a discutat nimic în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii și nici despre clienții corporate.

Câteva poze mai jos:

Sloganul brandului este: “Experiențe împreună”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: