Pentru a treia oară în Roma

By | July 13, 2018

Astăzi am decolat spre Roma, pentru a treia oară în trei ani. Am realizat că abia la a treia vizită vom avea și noi timp de pierdut, că la primele două aveam un program militar.

Nu ne-am făcut încă niciun plan. Eu mă gândesc mai mult la paste, Hugo și terase decât la vizitat.

Așadar, ce restaurante ați recomanda pentru o a treia vizită în Roma? 😀 Știm deja că vom mânca (din nou) bucatini all’amatriciana și saltimbocca la Vecchia Roma și cea mai bună friptură de vită argentiniană la I Monticiani.

Nu știu însă unde să mâncăm un sandwich bun cu mozzarella și ulei de trufe, o bisteca alla fiorentina (ce dacă nu suntem în Florența?!) și o pizza napoletană făcută la cuptor cu lemne, cu un blat subțire, sos de roșii, parmezan și mozzarella. Așa că dacă aveți astfel de recomandări, le încercăm cu plăcere.

Bineînțeles, dacă aveți și alte idei pentru alte experiențe în afară de cele clasice, sunt binevenite 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Pentru a treia oară în Roma

 1. Giovani

  In alta ordine de idei de ce nu incercati si alta regiune a Italiei? Noi ne-am intors de vreo 2 saptamani din Valpolicella (in partea de nord a Veronei) si cred ca a fost una din cele mai reusite concedii ale noastre. Zone este exceptionala si ai tot felul de locuri de vizitat.
  NB – Soacra mea care a stat 7 ani in Roma a spus ca zona este pe departe mult mai eleganta si mai frumoasa.

  Reply
 2. Revo Post author

  Hehe, ne-am tot plimbat. Și prin Florența, și prin Verona, Milano, și prin toate orășelele de pe malul lacului Garda. În Roma am mers mai des pentru că este o alegere ușoară. Și da, soacra are dreptate. Cu excepția Napoli, cred că orice zonă din Italia e mai frumoasă și curată.

  Reply

Spune-ți și tu părerea: