Phoenix Pub s-a transformat într-un bar mai “tolerant”

By | October 6, 2014

Nu credeam că o să am vreodată prilejul să spun asta, dar tocmai am fost într-un bar gay friendly. Phoenix Pub, fostul “La Jeg” și-a schimbat orientarea (v-ați prins? :D) și acum se adresează și comunității LGBT.

Jos, la subsol, schimbarea este cea mai dureroasă. Au dat jos frumusețe de tablou cu Iron Maiden, pe cel cu sigla Rammstein, și au înlocuit-o cu tapetul ăsta gay:

phoenix_pub-2

 

În rest, au mai pus niște viniluri pe pereți și niște pernuțe coloare în culorile curcubeului. Încă nu am aflat care este legătura dintre discurile de vinil și persoanele indecise în privința orientării sexuale, mai investighez.

phoenix_pub-3

 

 

 

Acum, eu am trei ipoteze pentru schimbarea asta radicală. Prima ar fi că administratorii localului au avut o revelație, înțelegeți voi mai multe de aici. A doua este legată tot de administratori, mă gândesc că poate au trecut printr-un moment greu și le-a salvat viața vreun reprezentant al comunității mai sus menționate. Şi acum lăsând gluma la o parte, ultima ipoteză, și cea plauzibilă: afacerile merg prost pe timp de vară pentru că studenții sunt în vacanță. Zona asta a Cotroceniului nici nu este prea circulată. Tot aici și-au mai găsit sfârșitul și alte cârciumi cu renume, inclusiv fostul Jack. Așa că această schimbare probabil reprezintă cea mai proastă încercare de a salva barul.

phoenix_pub-13

Lucrurile sunt triste din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru că Student Pub și Phoenix Pub sunt singurele două locuri în care găseșți Oettinger nefiltrată la 5 lei. N-aș vrea să rămână doar un singur loc. În al doilea rând pentru că se marșează pe această ideea absolut imbecilă că homosexualii ar trebui să aibă localuri speciale. Ați înțeles? Ei vor să fie tratați ca oamenii normali, dar nu pot “folosi” aceleași baruri ca restul oamenilor normali. Lor le trebuie un bar special, doar al lor.

phoenix_pub-9

În rest, Phoenix Pub rămâne același bar cu prețuri bune la bere și cu sandiwch-uri ok. Puteți intra în continuare să beți o bere. Nu au dat năvală homosexualii, nu vă atacă nimeni. Eu am să mai trec pe acolo de fiecare dată când am ocazia. Sper ca mișcarea asta să fie doar o rătăcire de moment și să le vină minte la cap patronilor, o dată cu studenții care au populat din nou capitala.

Şi acum, încă o serie de glumițe. Cred că m-am prins care este strategia cu Berile. Berea Trooper a celor de la Iron Maiden este pentru parte mai tare a relație. Viru, cea estoniană cu sticluță frumoasă, pentru latura mai sensibilă, care mușcă din pernă.

Şi nu în ultimul rând, nu e frumos să umbi cu cioara vopsită, dar pentru mai mult succes, sigla trebuie refăcută. Pentru pasărea Phoenix, recomand vopsirea penelor în culorile curcubeului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: