Poliția Română își dovedește din nou competența

By | July 30, 2018

Urmăresc cu plăcere telenovela cu mașina înmatriculată cu acea declarație de dragoste pentru PSD. Din punctul meu de vedere, oricum ar da-o, iubitul partid tot iese șifonat de aici. Însă ce îmi place este că pe parcurs, Poliția Română dovedește încă o dată cât de competentă este, împușcându-se în picior.

Deci omul a intrat fără nicio problemă pe teritoriul României și este oprit de polițiști de 2-3 ori, care nu au știut exact dacă trebuie să-i facă ceva. Este lăsat să plece, și câteva zile mai târziu se alege cu dosar penal. Motivația lor? Au așteptat răspunsul autorităților suedeze. Ca și cum ar zice: “așteptam să ne zică suedezii ce să facem…”.

Cum să mai am încredere că poliția aplică legea cum trebuie, când îi văd că și ei se bâlbâie și se contrazic între ei?

Ok, dramatizam un pic. Oricum nu am avut vreodată încredere în Poliția Română 🙂

Dar ce ne facem dragi tovarăși? Că vin alții din urmă…

Le facem tuturor dosar penal?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Poliția Română își dovedește din nou competența

  1. Sorin

    Iată că astfel România își aduce o foarte importantă contribuție la dezvoltarea culturală mondială, respectiv prin extinderea cuvîntului MUIE și la alte popoare, pentru care acest cuvînt nu înseamnă chiar nimic, absolut nimic !
    Conform DEXonline.ro, avem 26 de definiții pentru cuvîntul MUIE, și dacă va gîndiți numai la prostii înseamnă că sînteți niște proști și niște reduși mintali, pentru că citez:
    1. Gură.
    2. A duce cu ~ia A face promisiuni înșelătoare, a amăgi, a înșela.
    3. A duce cu vorba.
    4-5 A da ~ (A invită o femeie să practice sau) a practică sexul oral.
    6. Invitație la sex oral adresată unei persoane indiferent de sex, cu intenția de a jigni, de a înjosi.
    7. Gest făcut prin ridicarea degetului cel mai lung de la mână și strângerea celorlalte patru, eventual orientându-l în direcția gurii, cu semnificația de muie (4-6).
    8-9. A da ~ la statuie A sfida (lumea în general sau) simbolurile ei consacrate.

    Mai sînt încă 25 de explicații pentru acest cuvînt, care într-un procent mult prea mic înseamnă ceva care într-adevăr să jignească pe cineva. Ori dacă stau și mă gîndesc, pe plăcuțele de înmatriculare nici măcar nu era scris cuvîntul MUIE, pentru că era scris MUIEPSD, ori dacă aveți curiozitatea să căutați MUIEPSD în dicționare, evident că nu veți găși acest cuvînt. Pentru că MUIEPSD nu este un cuvînt din limba română.

    Deci cum poate fi acuzat cineva pentru un cuvînt inexistent în limba română ???

    De ce MUIEPSD trebuie trecut pe lista cuvintelor interzise din Suedia ???

    Cînd nici măcar în limba română nu există acest cuvînt ?!

    Nu este aceasta o dovadă de gîndire obtuză din partea autorităților române ?

    Consider că este un gest care reprezintă un atac direct la proprietatea privată a altui stat, o imixtiune în interesele altui stat, echivalent cu o declarație belicoasă. Aceasta poate însemna începutul unui scandal de proporții, deoarece a avut loc o imixtiune Directă și Forțată asupraunui bun aflat în proprietatea altui stat.

    Așa ceva poate fi considerat o jignire și chiar mai mult de atît.

    Urmează că acest cuvînt să fie explicat și altor țări, care nu au absolut nici o semnificație în respectivă, și uite așa are și Românica noastră o contribuție la cultură mondială. Cred că așa ceva nu a mai făcut nici o țară din lumea asta, sîntem cu adevărat revoluționari într-un domeniu de maxim interes educațional și cultural.

    Bravo România !!!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: