Razer Surround – 7.1 gratis pentru căști

By | July 14, 2013

Razer a făcut luna trecută un concurs prin care anunța că cine ghicește ce produs se află în spatele numelui “Razer Revolution”, îl va și câștiga. Toată lumea a mizat pe lansarea unui nou device însă n-a fost așa. Razer a lansat un software care transformă sunetul oricăror căști în sunet 7.1. Acesta este disponibil gratuit până la sfârșitul anului, însă Razer încurajează donarea unei sume de bani pentru o fundație de caritate.

L-am încercat și eu astăzi. Deși există câteva astfel de programe pe piată, cel de la Razer te lasă pe tine să-ți calibrezi căștile, spre deosebire de celelalte. La mine nu a fost nevoie de calibrare, mi s-a părut că sunetul vine de acolo de unde trebuie în cazul fiecărei direcții. Am jucat World Of Tanks înainte și după și mi se pare o ușoară îmbunătățire. Erau momente când pândeam în boscheți și mă speriam trezindu-mă cu un coechipier la 1 metru de mine. Acum îl aud din timp și disting mai bine direcția din care vine, fără să mă uit pe hartă. Mi se pare că aud mai bine și direcția din care au fost trase proiectilele și cea în care se îndreaptă. Software-ul adaugă și un pic de bass, însă acesta nu este supărător.

razer_surround (10)

Încercați-l. Îl puteți downloada de aici. Pe mine m-au amuzat statusurile din timpul instalării:

razer_surround (1) razer_surround (2) razer_surround (3) razer_surround (4) razer_surround (5) razer_surround (6) razer_surround (7) razer_surround (8)

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: