Reduceri la magazinele online din China cu ocazia Singles’ Day

By | November 11, 2017

Astăzi este Singles’ Day în China, iar majoritatea magazinelor online de la ei au reduceri bune. Sărbătoarea are o poveste amuzantă. Inițial chinezii au pornit-o ca un mod de a celebra faptul că sunt singuri (și mulți). Data (11.11) este este special aleasă pentru că cifra 1 simbolizează un individ.

Ulterior Alibaba a sesizat o oportunitate și a transformat-o în cea mai mare zi pentru cumpărături online la nivel mondial. A depășit de mult anvergura Black Friday pentru că, ați ghicit, chinezii sunt foarte mulți 🙂

Dacă sunteți amatori de chinezării, iată trei magazine online de la care eu am dat comandă:

Să luați însă în calcul faptul că produsele vor ajunge peste 3 săptămâni și că unele dintre ele (nu se știe exact care și de ce), vor ajunge la Poșta Română.

În rest, economia digitală din China a ajuns pe la 30% din PIB-ul lor. Deci România stă mai prost decât China la acest capitol. În ritmul ăsta, să nu ne mirăm dacă în curând vom lucra pentru ei.

single's day china

Un comentariu la: “Reduceri la magazinele online din China cu ocazia Singles’ Day

  1. Giovani

    Ei lasa ca nici la ei nu iei chiat pe degeaba 🙂 Dar nu pot zice ca n-am cheltuit si eu azi vreo 100 USD pe tot felul de prostioare pe care mi le doream/am nevoie pe la masina, bicicleta, pt casa…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *