Reduceri la magazinele online din China cu ocazia Singles’ Day

By | November 11, 2017

Astăzi este Singles’ Day în China, iar majoritatea magazinelor online de la ei au reduceri bune. Sărbătoarea are o poveste amuzantă. Inițial chinezii au pornit-o ca un mod de a celebra faptul că sunt singuri (și mulți). Data (11.11) este este special aleasă pentru că cifra 1 simbolizează un individ.

Ulterior Alibaba a sesizat o oportunitate și a transformat-o în cea mai mare zi pentru cumpărături online la nivel mondial. A depășit de mult anvergura Black Friday pentru că, ați ghicit, chinezii sunt foarte mulți 🙂

Dacă sunteți amatori de chinezării, iată trei magazine online de la care eu am dat comandă:

Să luați însă în calcul faptul că produsele vor ajunge peste 3 săptămâni și că unele dintre ele (nu se știe exact care și de ce), vor ajunge la Poșta Română.

În rest, economia digitală din China a ajuns pe la 30% din PIB-ul lor. Deci România stă mai prost decât China la acest capitol. În ritmul ăsta, să nu ne mirăm dacă în curând vom lucra pentru ei.

single's day china

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Reduceri la magazinele online din China cu ocazia Singles’ Day

  1. Giovani

    Ei lasa ca nici la ei nu iei chiat pe degeaba 🙂 Dar nu pot zice ca n-am cheltuit si eu azi vreo 100 USD pe tot felul de prostioare pe care mi le doream/am nevoie pe la masina, bicicleta, pt casa…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: