Reflectare Poliedrica

By | March 15, 2012

Citind articolul despre substanta cancerigena din reteta americana de Cola ma gandeam oare ce e mai natural: Un produs cu un gust artificial, pe care nu-l putem compara cu nimic (Cola), sau un produs al carui gust trebuie sa imite unul cunoscut, stiut deja. Cum ar fi cel de portocala (Fanta) sau de lămâie (Sprite).

Presupun ca daca vrei sa folosesti niste ingrediente cat mai putin nocive, e mai usor sa obtii un gust nedefinit decat unul natural. Acolo deja te complici incercand sa te apropii de realitate.

Bine , asta este doar un Gedankenexperiment al unui om caruia i se pare ca metroul ajunge prea greu acasa, nu trebuie neaparat luat in serios.

Intre timp, inca nu se stie daca substanta aia e si in reteta Cola din România. Probabil ca departamentul care ar trebui sa se ocupe cu astfel de comunicate de presa dreseaza renii pentru urmatoara caravana cu Tico in loc de Freightliner.

Gedankenexperiment

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Reflectare Poliedrica

  1. SuntBucatar

    Sprite are gust de lamaie? Oricum nu beau Sprite sau Cola. De la un pahar am senzatia ca explodez. In caz de forta majora Fanta sau gama concurenta.

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Da, cand eram noi mici ne-au dus la coca cola in fabrica si acolo o tanti ne-a explicat ca sprite e facut din coaja de lamaie pe cand fanta lemon e facut din lamaia intreaga, de unde si diferenta de gust …

    Reply

Spune-ți și tu părerea: