România – Georgia a fost frumos

By | June 4, 2016

Am ajuns aseară pe stadion, am scos și eu telefonul să filmez un pic atmosfera și ia uitați ce am prins pe cameră:

Abonează-te la canalul meu –>

Întotdeauna îmi plac meciurile fără miză, pentru că suporterii se comportă așa cum ar trebui să o facă în mod normal și atmosfera este senzațională. Serios, viața e prea scurtă ca să fii veșnic nemulțumit.

 

3 comentarii la: “România – Georgia a fost frumos

 1. Mihai

  A fost atmosferă frumoasa pe stadion. Nu stiu cat de bine au jucat “ai noștri”, dar măcar pentru moral este binevenită această victorie. Mulțumesc încă o dată pentru bilete – a fost o surpriză plăcută pentru nepotel.

  Reply
 2. Mihai

  Cred că am uitat sa îți zic. Aveam o umbrela cand am venit la meci si un nene de la prima poarta de acces dinspre Maior Coravu mi-a zis că nu am voie cu umbrela, el ma lasă să trec până la urmă, dar tre sa o las undeva. În timp ce mă îndreptam spre un tomberon unde sa depozitez umbrela până după meci m-am gândit să întreb un jandarm. Se pare că există o încăpere la capătul aleii dinspre Blvd. Basarabia (capătul dinspre stadion) speciala pentru astfel de cazuri. Îți lași acolo obiectul interzis, îți lipesc un bon pe el cu un nr de ordine și îți dau si tie bonul pereche cu același nr.

  Reply
  1. Revo Post author

   Foarte tare, habar n-aveam că au și așa ceva. Am văzut multă lume care aruncă chestii când ajung la control.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *