Samsung Galaxy Alpha – Un telefon foarte frumos

By | October 8, 2014

Am uitat să vă spun că am apucat să mă joc pentru câteva momente cu Galaxy Alpha și l-am pus alături de Galaxy S5, pentru o comparație ca dimensiune.

Pot să spun cu mâna pe inimă că este cel mai frumos telefon pe care l-am văzut anul acesta. Îmi place cu siguranță mai multe decât Galaxy S5, Note 3/4, decât HTC One M8. Şi îmi place chiar mai mult decât iPhone 6. Îmi pare rău Apple, din cauza dungilor albe de pe spate spun asta.

În ceea ce privește constucția, Galaxy Alpha are doar rama din aluminiu, deși Samsung se chinuie să creeze impresia că ar fi cu totul din metal. Capacul din spate este din plastic. Față de S5, îi lipsește senzorul de măsurare a pulsului dar păstrează cititorul de amprente. Nu este nici rezistent la apă sau praf. Display-ul este de 4.7″ față de 5.1″ la Galaxy S5.

Specificațiile:
Display Super AMOLED – 4.7″ – 720p – 312 ppi
Memorie: 2GB RAM și 32GB interni, nu are slot de card
Cameră foto de 12MP + filmare video 4K
Procesor Octa Core (4 x 1.8 Ghz + 4 x 1.3 Ghz) pe SOC Exynos 5 Octa 5430
Baterie: 1860 mAh

Din păcate prețul este prea mare. La operatori pornește de la 2.400 iar în magazinele online este mult mai mare. Comparativ cu Galaxy S5, Galaxy Alpha nu are display Full HD, nu are slot de card, are baterie mult mai mică și nu este rezistent la apă. Iar Galaxy S5 se duce deja spre 2.200 de lei. Trebuie să fii un foarte mare iubitor de design ca să îl alegi în detrimentul lui S5. Dacă chiar îl vreți, sfatul meu este să mai așteptați cel puțin o lună până să-l cumpărati.

Îl puteți găsi la:
Vodafone
Orange
Telekom
eMAG
PC Garage
MarketOnline

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Samsung Galaxy Alpha – Un telefon foarte frumos

Spune-ți și tu părerea: