Samsung Galaxy Z Flip – telefonul pliabil de la Samsung apare în fotografii

By | January 29, 2020

După ce acum două săptămâni am aflat cam tot ce se putea despre Galaxy S20, urmașul lui Galaxy S10, acum avem aproape toate detaliile despre următorul telefon pliabil de la Samsung: Galaxy Z Flip. Iată-l cum arată:

samsung galaxy z flip romania

Conform WinFuture, site-ul care a răspândit zvonurile, telefonul va avea un display intern de 6.7″, cu decupare pentru camera de selfie, aspect 22:9 și rezoluție FullHD+, denumit de Samsung Infinity Flex. Se pare că tehnologia folosită pentru display-ul principal este aceeași ca la Galaxy Fold, iar spre extremitățile display-ului este montată o ramă de plastic care să prevină dezlipirea foliei protectoare de pe ecran.

telefon pliabil samsung

În poza de mai sus se observă și două mici proeminențe spre colțurile display-ului de jos, care probabil au rolul de a împiedica cele două display-uri să se atingă atunci când telefonul va fi pliat. Deci în continuare va fi un spațiu liber între ele.

smarphone pliabil samsung galaxy z flip

Mai sus am folosit termenul display intern, pentru că și acest model va avea și un display extern, lângă cele două camere. Este destul de mic (1.06 inch și 300 x 116 px), probabil doar cât să îți poată afișa notificările, și încă nu se știe dacă va fi color.

În rest, șasiul este din aluminiu și Gorilla Glass, va cântări 183 de grame. Va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 855+ pe 7nm, 8 GB RAM, spațiu de stocare de 256 GB (fără slot de card).

galaxy z flip romania

Camera principală va fi de 12 MP, cu f/1.8 + încă o cameră ultra wide de 12 MP și f/2.2. Eu unul sunt foarte bucuros că Samsung a decis să pună o a doua cameră wide în loc de una de zoom. Cea de selfie va fi un Infinity-O de 10MP, cu apertură f/2.4. Camera principală va filma 4K la 60 fps, în timp ce camera de selfie va limita la 30fps.

Bateria de 3.300 mAh va fi formată din două celule și va integra Quick Charge la 15W și Wireless Charging cu 9W.

Ultimul lucru care ar fi de menționat este senzorul de amprente care va fi montat lateral. Mie mi-ar fi plăcut să aibă pe lateral și un buton care să-l “rabateze” automat 🙂

Ah, da… nu vă așteptați la un preț modest. Zvonurile spun că va fi 1400-1500 $ și va fi disponibil începând cu 14 Februarie. Acum înțeleg și de ce este făcut din două jumătăți 😀 Și între noi fie vorba, cred că varianta în culoare mov, care aduce foarte mult a oglindă de machiaj, va fi foarte populară printre fete.

 

Sincer, nu-i văd bine pe cei de la Motorola, care deși au avut de atâta timp Razr V4 în mâini, nu au fost în stare să-l pună pe piață până acum. Va putea fi comandat începând cu 6 februarie, cu doar o săptămână înainte de Samsung Galaxy Z Flip.

Surse: GSM Arena și The Verge via WinFuture.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: