Selfie stick-ul cu trepied: noua mea jucărie favorită pentru fotografii

By | November 26, 2018

Era o vreme în care selfie stick-urile erau foarte populare. De la un timp, moda s-a cam dus (și mă bucur oarecum). Dar mai sunt momente în care ai vrea să poți pune telefonul pe ceva pentru o poză altfel decât de la bust în sus, cu mâna întinsă spre cameră.

Am văzut acest selfie stick cu trepied la gsmnet și mi-a plăcut ideea. Sunt mai multe modele, de la diferiți producători (inclusiv Xiaomi), mai scumpe sau mai ieftine. Eu am vrut să fie Huawei, ca telefonul.

La scurt timp după ce am început să-l folosesc, a devenit mini-trepiedul meu preferat dintre toate cele pe care le am. Și credeți-mă, că am mai multe:

Îmi place pentru că este ușor, are dimensiuni reduse și este foarte bine lucrat. Brațul principal este din aluminiu iar picioarele sunt magnetice, se apropie rapid când îl ridici de pe pământ. Încape în buzunarul de la spate, în cel al hainei, sau în geanta ei, după caz 🙂

Nici nu cred că l-am folosit ca selfie stick, ci doar ca trepied, pentru poze de grup sau pentru fotografii pe timp de noapte, cu expunere mai lungă. Iată un exemplu:

Are și o mini-telecomandă, care se conectează la smartphone și prin care poți “declanșa” de la distanță. La nevoie, poți să mai extinzi un pic brațul pentru a ridica telefonul de la sol, însă dacă-l cumpărați, nu recomand să exagerați cu înălțimea, pentru că riscați să se prăbușească la o adiere de vânt.

În rest, poți pune telefonul pe el și în modul portrait, deci merge și de un live pe Facebook, dacă simțiți nevoia. Am făcut un video mai jos:

În concluzie, dacă vreți o jucărie pentru concedii sau nu numai, luați în considerare un astfel de trepied.

În altă ordine de idei, gsmnet a devenit de ceva timp magazinul meu preferat pentru accesorii de telefoane, pentru că au varietate mare. Când caut o husă, o folie sau un adaptor pentru telefon, încep căutarea de aici și le adaug în coș. Când trec de valoarea minimă pentru livrarea gratis (uneori poate dura mai multe săptămâni), dau comanda. Altfel găsesc o husă într-o parte, o folie în altă parte și nu-mi convine să plătesc două transporturi diferite, care uneori dublează valoarea produsului. Mă bucur că am găsit acest magazin.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Selfie stick-ul cu trepied: noua mea jucărie favorită pentru fotografii

  1. Coco

    Multumesc pentru video! Am cumparat si eu acest trepied de la evomag cu 99, dar nu am apucat sa il folosesc pana acum.

    Reply
  2. Daniel

    Am cumparat si eu acest trepied dar nu stiu cum sa pornesc înregistrare video, face doar poze, mentionez ca am un S7. Astept un sfat, multumesc.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: