Și totuși suntem bine…

By | January 24, 2024

Iată un motiv de optimism. Am reușit să scăpăm ca prin urechile acului dintr-un top al țărilor selecte din Europa:

Harta am găsit-o pe Reddit, dar se potrivește cu ce apare aici și cu ce spune Eurostat.

Știu, majoritatea statelor de acolo nu sunt în UE. Ne batem practic cu Bulgaria și Ungaria. Dar oricum, când vă gândiți că în România e nasol și e corupție, gândiți-vă că în Bulgaria (și surprinzător și în Ungaria) situația este mai nasoală. Îmi e greu să-mi imaginez cum poate fi mai nasoală de atât. Bine … la unguri este prietenul lui Putin și bănuiesc că au primit multe puncte bonus la acest top. Iar în Bulgaria… să zicem că Bulgaria a fost inventată doar ca să nu fie Românii ultimii în UE la chiar toate capitolele. Le împărțim frățește.

Oricum, nu suntem cei mai corupți!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Și totuși suntem bine…

  1. Dan Pavelescu

    Poate ca se musamalizeaza mai bine la noi.. nu e nici o bucurie sa stiu ca bulgarii sau maghiarii au situatia mai nasoala, sa fie la ei acolo. Nu stiu pe ce criterii au obtinut acei indici, dar iti propun altceva. Descarca datele privind recensamantul si fa o comparatie pe ani, sa vezi cam cati romani au plecat din tara de atata bine. In ritmul asta, peste 20 de ani Romania o sa fie populata cu vietnamezi si copaci. Stii cum se spune, pestele de la cap se impute..

    Reply
  2. recomandarea zilei

    asta e clar, nu suntem cea mai corupta tara si nici cea mai indatorata insa unele decizii la noi pare ca se iau impotriva populatiei din pacate. daca unele s-ar face mai cu cap ne-ar merge mutl mai bine

    Reply
  3. Coco Moll

    Cred că ai noștri i-au corupt cumva și pe cei care s-au făcut topul…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: