Am terminat de văzut Spy/Master și a fost ok

By | June 21, 2023

Vă spuneam luna trecută că am început să mă uit la Spy/Master, serialul romanțat cu povestea lui Pacepa. L-am terminat week-end-ul ce tocmai a trecut și până la urmă mi s-a părut foarte ok.

Episodul final chiar a fost la nivelul unui Block Buster mai de Scornicești așa. A fost în continuare tensionat, a avut ceva acțiune demnă de un final de sezon, ba chiar și o răsturnare de situație. Mă declar mulțumit.

Per total serialul și-a făcut treaba. Deși este evident că știam finalul, am urmărit fiecare episod.  Cu excepția celor punctate în articolul precedent, în niciunul dintre episoade nu a fost ceva atât de profund greșit încât să transforme totul în penibil. Alec Secăreanu a jucat foarte bine, a adus acel aer de “comunist ciudat” despre care nu știi exact mai nimic, decât că are carisma unei scânduri. Eu îmi imaginez că așa ne vedeau toți vesticii (și probabil ne-au mai văzut așa încă vreo 20 de ani după Revoluție). La fel și “fiica” lui Godeanu, Alexandra Bob, dar și antagonista, Ana Ularu, au făcut roluri bune. Nu știu ce să zic despre agentul CIA, Jackson și despre Shakarov. Iar dintre rolurile care nu s-au potrivit de nicio culoare aș spune că Elvira Deatcu nu a avut nicio legătură cu Elena Ceaușescu pe care o știu eu.

Alfel, numele nu mi s-a părut de loc inspirat ales.

Oricum, not bad at all. Să mai faci, HBO (dacă mai rămân bani după rebranduirea în Max).

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: