Stadionul Național – cifre

By | June 23, 2011

Cand am auzit despre planurile de construire a “Național Arena” sau cum i-o zice am fost foarte fericit ca intram si noi in rand cu lumea. Fericirea a durat pana s-a inceput construirea efectiva. Nu mai tin minte ce m-a nemultumit inca din start. Dar acum, la finalul constructiei, ma uitam in treacat pe niste cifre. Si acum sa va explic de ce stadionul va fi prost:

Desi din punctul de vedere al dimensiunii este privit ca un fel de noua planeta, noul stadion (55.600 locuri) este mai mic decat cel vechi (60.120 locuri). Nu inteleg de ce ai vrea sa strici un stadion mare ca sa faci unul mai mic. Mai ales ca asta ar trebui sa fie flagshipul stadioanelor din Romania.

Stadionul va dispune de doar 200 de locuri in parcarea subterana. Asta inseamna cam 1 loc de parcare la 270 de masini. Chiar si daca vin cate 5 oameni in masina tot este putin. Si transportul in comun daca-l pui la socoteala, tot e putin !

Vor fi doar 360 WC-uri. Adica un WC la 150 de oameni. Daca iei in calcul ca 10-20 vor fi stricate sigur si faptul ca toata lumea se duce la WC in timpul pauzei, aici chiar e jale mare.

D-abia astept reactiile dupa primul meci

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: