Steal this phone.

By | December 21, 2011

Allview da cadou un telefon Allview S4 Steel prin intermediul Blogatu.ro. Iar eu il vreau. Pentru ca este un telefon românesc si pentru ca mi-ar face placere sa-i fac un video review. Cand l-as scoate din buzunar in fata prietenilor imi si imaginez un dialog:

– Ce telefon e ala frate ?
– Allview!
-Ce-i asta mă ?
– E telefon românesc amice …

Acum, una dintre cerinte ar fi sa descriu intr-un mod original telefonul. Nu prea stiu cum sa fac asta pentru ca inca nu m-am jucat cu el. Si n-as vrea sa insir aici detalii tehnice neimportante. M-as concentra pe detaliile care mi se par mie interesante si “românești”.

In primul rand, fara sa stie, cei de la Allview au scos un telefon cu 2 nume pe piata. Pentru cei mai poligloti se numeste Steel. Pentru cei care nu au limba engleza ca dotare standard, pun pariu ca el se va numi “Stil”.

Telefonul este Dual-SIM, deci poti sa bagi si cartela de Vodafone si p-aia de Cosmote. Ca sa folosesti 2 cartele de 5€ in loc sa folosesti una de 10€ intr-o singura retea, dar care sa-ti ofere mai multe minute nationale.

Are o carcasa metalica. Si aici apar posibilitatile … il si vad folosit pe post de cutit asa cum faceau baietii aia cu MacBook`ul air. Imaginatia românească nu cunoaște limite. Ah si ce videos as face eu cu el…

E foarte subtire, deci poate fi atasat frumos la ciorap atunci cand n-ai buzunare la pantaloni. Asa cum numai la sala de forta se poarta.

Camera de 3.2MP cu flash (deci și lanterna). Pentru ca orice român știe ca megapixelii fac diferenta la o camera!

In rest, nu stiu ce ar mai fi de mentionat. Mai multe specs aici.

Si acum ajungem la partea interesanta. Se cere si un slogan pentru telefon. Problema e ca numele telefonului este “generos”, asa ca n-am putut sa ma opresc la un singur slogan. Sa hotarasca altcineva.

  • Steel made. Gold worth.
  • Steel & Style.
  • Real romanian steel!
  • Allview. Allsteel.
  • Steel is the new style.
  • si una amuzanta: Dudu Steel has nothing on this !
  • sau, daca isi da omul acordul : Dudu Steel Seal of approval  😀

Mie chiar mi-a placut sa ma gandesc la un slogan pentru un produs românesc. Am simtit ca fac ceva constructiv. Chiar daca nu as castiga telefonul, m-am distrat scriind asta. Daca mai sunt si alte sugestii … nu le tineti pentru voi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: