Telekom Electronic Beats, vineri și sâmbătă în Control

By | April 12, 2018

Telekom Electronic Beats debutează în România pe 13-14 aprilie în Control, cu un eveniment al căror headlineri vor fi Nightmares on Wax și Modeselektor.

Eu inițial m-am întrebat cât de mare este publicul din România pentru un gen atât de nișat, însă reprezentanții Telekom spun că platforma se adresează muzicii electronice de orice fel, nu numai subgenului “electronica”, așa cum se întâmplă cu evenimentul debutant. În timp vor mai apărea pe platformă tot felul de proiecte împreună cu artiști români.

Știu că Modeselektor sunt mai mult pentru connaisseurii muzicii electronice. Dacă vreți să vă faceți o idee despre stilul lor, puteți asculta Grillwalker sau Pretentious Friends, două melodii care mie îmi plac. Sau Berlin, care include și un mic sample în limba română.

Electronic Beats face parte din strategia Telekom de fi cât mai conectați cu millennials iar lansarea în România a coincis și cu aniversarea de 1 an de #Netliberare. Ocazie cu care am aflat și un detaliu interesant. Se pare că Telekom are creştere de aproape 60% a indicatorului de primă opțiune ca brand în mediul urban printre millenials, atât pentru internet, cât şi pentru servicii mobile. Nu știu însă și ce cotă de piață au pe acest segment.

În concluzie, dacă sunteți liberi în week-end, biletele se găsesc pe eventbook.ro. Mai sunt doar cele de 40 de lei pentru o seară. Sau dacă nu mai găsiți bilete și aveți drum pe lângă clubul Control, începând cu orele 19 vor fi niște documentare despre artiști, la care intrarea este liberă. S-ar putea să vă placă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: