Trei reclame de Crăciun de anul acesta

By | December 2, 2014

În România, odată cu 1 decembrie, majoritatea companiilor își lansează și reclamele care vor rula până la Crăciun. Anul acesta am avut și zăpadă chiar din prima zi decembrie, ce să mai, nu mai putem da înapoi, sărbătorile vin, cum ar spune o altă reclamă celebră din anii trecuți.

M-am uitat un pic aseară la televizor și am ales 3 reclame care-mi plac:

1. Reclama Telekom – Pisica

Telecom joacă dur anul acesta. Mizează pe cartea pisicii și vrea să ne facă să suspinăm cu toții un “awwww”. Eu întotdeauna am impresia că tipul vrea să arunce pisica pe spate când îl surprinde prietena.

[youtube=http://youtu.be/I944qggPuMc&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

 

2. Orange – Cele două fetițe în așteptarea zăpezii

Din fericire, cele două fetițe nu au avut mult de așteptat. Melodia din reclamă este “Frosty the Snowman” de Fiona Apple. Reclama este produsă tot de Abis Studios, compania lui Radu Apostolescu – ex eMAG. Cred că ar trebui să îmi dea și mie niște acțiuni la câtă reclamă i-am făcut în ultimul timp 😀

[youtube=http://youtu.be/LfuB7yQ3GOs&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

 

3. Coca-Cola – De Crăciun, fă pe cineva fericit!

Ca de obicei, nu puteau lipsi camioanele roșii din spot. Melodia din reclama Coca-Cola este a lui Jimmy Durante – Make Someone Happy. Îmi place foarte mult și ideea cu funda.

[youtube=http://youtu.be/fWhF2eZy4ok&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Am ales deocamdată doar aceste trei spoturi, pentru că spre deosebire de altele care mai rulează acum, au o poveste în spate, nu pornesc de la ideea de a promova produsul din start. Dacă am ratat ceva, lăsați un comentariu mai jos, poate facem o listă mai lungă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: