Trotinetele de la Lime pot fi închiriate acum fără a face top-up 🛴

By | August 6, 2019

Serviciul de închiriat trotinete Lime a făcut o schimbare destul de importantă, pe care eu o consider foarte bine venită. Concret, nu mai trebuie să adaugi din avans un credit de 10, 50 sau 100 de lei pentru a le folosi serviciul.

lime bucuresti

De acum este de ajuns să înrolezi cardul în aplicație și poți porni la drum cu trotineta. La finalul cursei îți retrag banii de pe card așa cum se întâmplă și cu Uber sau alt serviciu de ride-sharing. Aveți însă grijă ce card înscrieți în aplicație. Eu am avut neplăceri cu cardul Revolut, pe care aplicația Lime îl vede în lire.

Și au mai făcut o schimbare. Se pare că au mărit “zona de acoperire”. Așa că dacă înainte nu erați în zonă, puteți să mai verificați o dată aplicația.

trotinete lime zona acoperire

De la prima cursă și până acum se pare că le-am folosit serviciul de vreo 5 ori. Cumva, trotinetele de la Lime sunt mereu în drum, spre deosebire de Wolf-e, care sunt prea puține, și de Flow, care au “parcări” mai mult în fața clădirilor de birouri.

2 comentarii la: “Trotinetele de la Lime pot fi închiriate acum fără a face top-up 🛴

  1. leon

    Cred ca ar trebui sa invatam cum functioneaza Revolut daca tot avem si suferim de el. Nu aplicatie Lime vede cardul in lire ci Revolut vede ca faci o plata catre LimeUK in lire. E perfect normal sa faca asa.

    Reply
    1. Revo Post author

      Sau am putea să citim acel articol din link, în care scrie că deși cardul Revolut a fost înlocuit în aplicație cu unul ING, aplicația tot în lire vede contul. În fine, de fapt n-am pretenția să citească toată lumea toate articolele de pe acest blog, dar măcar să nu ne grăbim să suferim gratuit dacă nu știm toate datele problemei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *