turistinfo.ro sunt decenti pana la urma

By | November 8, 2011

Se pare ca exista comunicare din partea TURIST INFO si cu ocazia asta trebuie sa recunosc ca am fost cam dur cu ei aici. Oamenii nu imi raspundeau la mail pentru ca asteptau si raspunsul pensiunii in cauza.

Ce este important de retinut este ca intr-adevar TURIST INFO nu are mare control asupra celor pe care-i listeaza. Dar macar sunt binevoitori. Daca solicitati plata avansului in cazul unei rezervari ei te pot ajuta. Mai jos este raspunsul lor:

Buna ziua,

Va multumim pentru email.

TURIST INFO nu agreeaza astfel de comportamente si consideram ca cei care le practica duc turismul romanesc de rapa. Am trimis cu FW emailul dvs. proprietarilor de la Pensiunea Julia Sibiu. Am asteptat si “varianta” lor inainte de a va da un raspuns insa nici astazi nu am primit-o.

Noi le explicam turistilor in formularul de rezervare dar si in mesajul pe care il trimitem pe email dupa completarea unei cereri on-line ca o rezervare este ferma doar in momentul in care se achita avansul. Fara avans platit, nici turistul dar nici proprieetarul nu au nici o obligatie legala unul fata de celalalt. TURIST INFO chiar sfatuieste turistii sa ceara ei plata avansului si sa pastreze chitanta pentru ca doar atunci au dovada unei promisiuni neonorate.

In cazul in care ati confirmat cazarea prin plata avansului, va rugam sa ne trimiteti o copie scanata a acesteia iar noi va vom da dreptul de a posta o recenzie pe TURIST INFO.

Singura modalitate prin care putem “sanctiona” neonorarea unei rezervari este sa va permitem postarea unei recenzii in care sa detaliati experienta avuta. Astfel, ceilalti turisti vor fi avertizati de ceea ce li se poate intampla iar proprietarul va trebui sa decida daca acesta este modul in care trebuie sa continuie sau este cazul sa schimbe ceva. Bineinteles ca proprietarul are si optiunea de a ne solicita stergerea unitatii sale de pe TURIST INFO ( si atunci “dispare” si commentul ) insa atunci turistii vor gasi mai usor calitatea pe TURIST INFO si vor avea incredere in rezervarile efectuate.

Va multumim,

Dep. Recenzii
www.turistinfo.ro

In mail este vorba despre cea mai proasta pensiune din Sibiu. Pensiunea Julia. Cea care-ti insulta familia.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “turistinfo.ro sunt decenti pana la urma

Spune-ți și tu părerea: