Ultimele ore din revoluția prețurilor – 10 produse care au reduceri bune

By | January 29, 2015

Am fost ocupat și n-am apucat să vă călăuzesc pe cărarea celor mai bune oferte din campania actuală de reduceri. eMAG a suplimentat produsele cândva în prima zi de revoluție. M-am uitat și eu astăzi și am constatat că sunt prețuri foarte bune la tablete. Din toate categoriile, am selectat câteva produse, atât de puține încât le poți număra pe degetele de la mâini.

Tablete:

Asus Fonepad – 390 lei – Din cele low cost, pe aceasta aș recomanda-o. O avem și noi acasă, este decentă, are slot de SIM și autonomie mare. În mod normal costă 500 lei.

Lenovo IdeaTab A3300 – 400 lei – Ca alternativă, dacă nu vă place brandul Asus.

Samsung Galaxy Tab 4 – 600 lei – O tabletă un pic mai răsărită din punct de vedere al specificațiilor, dar fără slot de SIM. Dacă nu aveți un plan de date, ar putea fi o alegere mai bună decât cele de mai sus.

Telefoane:

Samsung Galaxy S4 Mini Black – 850 lei în loc de 1.100 lei – Un preț bun pentru un telefon low end, unde nu prea se pot scădea procente mari din preț.

LG G3 – 1.700 lei în loc de 2.000 lei – Singurul telefon care mi se pare o afacere bună din lotul ăsta de reduceri. Celelalte high end sunt reduse prea puțin.

Laptop:

Asus X555 – 2.200 lei în loc de 2.600 lei. – Firmă bună, specificații echilibrate. Mi se pare mai bun față de restul celor aflate la promoție din gama lui și singurul care merită atenția.

Televizor:

LED Samsung de 80 cm – 1.100 lei în loc de 1.400 – De Black Friday a fost la 1.000 lei. Dacă vreți un televizor simplu. Varianta cu Smart costă cu 300 lei în plus.

Smart TV Philips 102 cm + Ambilight – Deși nu-l recomand cu toată inima. Am auzit și lucruri nasoale despre televizoarele lor. Mai ales că acum nu mai sunt produse de Philips ci sub licență.

Oferta cu adevărat fabuloasă a fost la TV-ul Samsung 4K. A avut același preț ca de Black Friday, dar se pare că stocul a fost mai mare. A mai fost și un Philips cu Ambilight de 107 cm. Dar până am apucat eu să scriu articolul …

Căști:

Audio Tehnica – 100 lei în loc de 200.

Sennheiser HD 219 – 120 în loc de 230 lei.

Nu înțeleg de ce ți-ai cumpăra căști Eboda la 120 lei, fie ele și wireless, când există Sennheiser 219 la aceeași bani.

În rest, oferte subțiri la console, aparate foto, smartwatches și articole sportive. Mai mișcă ceva electornicele mici și vasele pentru gătit. Partea nasoală e că mai sunt 5 ore și apoi am impresia că va urma o perioadă de liniște cam până la ofertele de Paște.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: