Un nou brand de telefoane pe piața din România: Micromax

By | October 26, 2013

Probabil că ați strâmba din nas dacă v-aș spune că un producător indian vrea să intre cu un smartphone pe piața din România (și Rusia). Dar dacă v-aș spune că ambasadorul lor este Hugh Jackman? Exact fetelor, Micromax e firmă cu aspirații mari.

Sunt lideri la ei în India, cea de-a doua țară ca număr de locuitori după China. Şi își propun să devină una dintre firmele de top din lume. În Rusia au deja magazine iar în România vor să se lanseze până la sfârșitul anului.

Telefonul lor de referință,  Micromax Canvas Turbo, are ecran IPS de 5″ și 441ppi (la fel ca Galaxy S4), 2GB RAM, cameră de 12MP cu filmare full HD, procesor Quad Core 1.5GHZ (chipset Mediatek MT6589T) și baterie de 2000 mAh.

România este o piață foarte bună pentru telefoanele și tablete ieftine. [sursa]

EDIT: Telefoanele sunt produse evident, tot în China.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Un nou brand de telefoane pe piața din România: Micromax

    1. George

      In afara de Nokia, majoritatea sunt fabricate in China 🙂

    2. nicubunu

      in ultimii ani si Nokia a inchis fabricile europene (Finlanda, Germania, Ungaria, Romania) si produce in China

    3. revo Post author

      O sa ma interesez, dar daca este asa, ar pierde avantajul fata de un producator chinez. Cred ca si piata din India este destul de ieftina.

    4. nicubunu

      Wikipedia zice ca firma are ~650 angajati in 23 de birouri si ca produce telefoane, tablete si televizoare. cam putini oameni ca sa le produca ei. de remarcat ca nu se vorbeste de nici o fabrica pe site-ul oficial. toate astea ma duc cu gindul la ceva gen Allview

  1. revo Post author

    M-am interesat mai bine. Da, tot în China sunt produse, la fel ca Apple, Samsung și Nokia. Wow, dacă nici indienii nu pot bate chinezii, we’re doomed.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: