Un protest idiot impotriva Metrorex

By | August 22, 2012

Acum 4 ani plateam fix 12.5 lei la Metrou. De atunci si pana acum pretul s-a dublat. Ce am primit in plus ca si calator ? Un topping de fum si vajaiala in urechi. Asta pentru ca circul mai mult pe M3 si pe acolo ioc garnituri noi. Ba chiar am impresia ca alea vechi sunt lasate in paragina.

Momentan folosesc metroul pentru a ajunge intr-o singura locatie mai greu accesibila cu ratb-ul. Dar chestia asta se va schimba in curand si atunci o sa prefer sa dau 25 de lei pe transportul de suprafata.

Pana o sa renunt definitiv la metrou m-am jurat sa nu mai dau bariera peste cap cand intru la metrou. In general nu am o idee buna despre astfel de “proteste” si despre initiatorii ei. Regula este ca: “daca vrei sa mergi platesti, nu-ti convine, du-te in alta parte”. Doar ca acum nu ma intereseaza. Daca e doar o incercare izolata e o idee proasta. O sa le dau de munca paznicilor, o sa ii incurc pe cativa dimineata care nu vor intelege de nu intra cartela. Dar daca ar face asta macar jumatate din cei care circula cu metroul, am avea din nou calatorii la jumatate de pret. Cu acelasi confort pe care il aveam si pana acum …

Si o poza cu metroul din Munchen. Dap, ala rosu din dreapta e punct de prim ajutor.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: