Unde reclami un militian ?

By | March 28, 2012

Astazi, in intersectia Bd. Vasile Milea cu Bd. Timisoara era un militian. In aceeasi intersectie era si un taxi parcat, fix pe trecerea de pietoni. I-am facut semn organului si i-am arat cu mana spre galbeniciunea din fata mea. In momentul imediat urmator, agentul s-a deconectat de la slujba ce o duce pe umeri, a intors capul catre umilul pieton si direct din mijlocul intersectiei a intrebat cu finete:

– “Ce e bă ?!”

La randul meu, i-am expus cu diplomatie problema:

“Nu vezi bă cum e parcat taxiu’ ăsta? E normal așa?”

Si raspunsul, fireste:

“Dea.”

Ce naiv am fost. Cine poate cunoaste o problema de orice natura, mai bine decat un agent de circulatie?

Ma rog, au mai urmat niste comentarii din partea lui, nu am auzit ce a zis ca era deja departe. Oricum, intuind din tonul vocii ce vroia sa spuna am incercat si eu sa-l fac sa inteleaga ca mie imi plac cioboanii si oile si ca nu inteleg de ce a renuntat la meseria aia pentru cea de politist. Din nou nu stiu daca m-a auzit, eram deja pe partea cealalta a intersectiei.

E clar ca politistul are o problema cu  “respectul fata de ceilalti participanti la trafic”. Mai mult, nu sunt sigur ca acesta cunoaste legislatia. Judecand dupa “deap”`ul cu care mi-a raspuns, nu s-ar zice. De faptul ca aplica legea preferential nu ma mai iau. Dar de fapt , intrebarea este … unde reclami un astfel de derapaj ? Cum faci o sesizare, o plangere, ceva legal ? Eu n-am gasit. Pur si simplu nu ai cum sa reclami un om care e platit din banii tai sa te ia la misto.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Unde reclami un militian ?

    1. Revo Post author

      Wow, am recitit articolul, ce distantă mi se pare întâmplarea asta acum 🙂

    2. Ciprian

      @Revo, dar acum.
      Este funny ca poza de la articol umbla pe whatsapp in ultimele zile :))

    3. Revo Post author

      Sunt uimit sincer că își mai aduce cineva aminte de postarea asta :))

  1. claudiub

    rusinea politiei romane are un nume de calibru:
    agentul dragusanu ioana care da amenzi si ridica carnete cum vrea muschiul ei cele mai multe ori pentru fapte imaginare , scornite de mintea ei creata, in goana de a indeplini cat mai repede planul zilnic de amenzi impus de sefutii ei!!
    cat o mai trimiteti pe strada pe aceasta individa!locul ei este in alta parte, domnilor politisti, fosti militeni !!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: