Va dau de baut

By | June 27, 2011

Pentru ca ne cunoastem, va dau o bere, nu gratis dar macar mai ieftin. De cativa ani tot primesc oferte d-astea pe mail si mie mi se pare convenabil. Prima data cand iei nu faci mare branza, ca trebuie sa cumperi si sticlele. Dar dupa ce ai cumparat naveta, dai cam 1.3 lei pe o bere. Sau daca vrei sa iei naveta cu garantie, o poti face. Eu fac asa la depozitul de pe strada Moinesti. Cupoanele ptr. Granini au un cod de siguranta si nu cred ca pot fi folosite de mai multe persoane.

Ce scrie in mail:

Draga prietene,
Vara e anotimpul distractiei maxime, de aceea ne face placere sa punem din nou pe primul loc petrecerile prin super ofertele noastre.
Profita acum de oferta: 1 naveta Tuborg sticle 0,5l la pretul de 31,90 lei si de pachetul de 6 sticle de Granini Portocale sau Granini Piersici la 25,90 LEI.
Pregateste-te de o vara de neuitat, plina de racoare!
Cupoanele atasate le poti tipari cu ajutorul oricarui tip de imprimanta si utiliza ca si pana acum (in schimbul cupoanelor completate cu datele tale si a sumei aferente ofertei, vei putea achizitiona produsul).
Imprimarea lor poate fi atat color cat si alb/negru pe orice tip de hartie A4, si inlocuiesc scrisoarea receptionata prin posta.
Pentru a vizualiza corect oferta noastra click aici.
Cu prietenie,
Club Tuborg
Cupoanele ptr. Tuborg:
Hai noroc !

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: