Vodafone lansează Indygen – pentru tineri

By | July 8, 2013

Vodafone a avut treabă luna trecută. Au lucrat în secret la o nouă platformă destinată exclusiv tinerilor. Se numește Indygen și promite să fie interesantă.

Odată înscris în program, poți cere o cartelă SIM pre-paid care costă 38 de lei și oferă 1,5GB trafic de date lunar. Sau îți poți asocia SIM-ul actual contului Indygen. În cei 38 de lei primești 500 de Indypoints, pe care le poți gestiona cum vrei tu. 1 punct înseamnă 1 minut de vorbit la telefon, un SMS sau 3MB trafic de net. Similar cu abonamentele actuale ce oferă unități. Minutele și SMS-urile între Indygeni sunt gratuite și nelimitate. Dacă nu consumi punctele, acestea se vor reporta pentru luna viitoare.

Lucrul care mi se pare foarte interesant este că poți aduce prieteni în comunitate și în schimbul unui membru nou vei primi beneficii (cum ar fi o lună gratis). Tot pe site-ul Indygen poți participa și la diferite concursuri sau poți rezolva teme în urma cărora vei primi puncte sau bani.

Acum să vedem ce se întâmplă cu extraopțiunile actuale “Vodafone pentru tineri”

indygen

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Vodafone lansează Indygen – pentru tineri

    1. revo Post author

      M-am conectat cu Facebook și apoi îmi apare un buton cu “Asociere SIM” pe bara de sus.

    2. Cristi

      Mersi, o sa incerc!
      Am intrebat la reprezentanta Vodafone in Braila si nu stia.. s-a apucat sa caute pe site. Concluzia a fost ca imi trebuie SIM nou, ca numarul incepe cu nu stiu-ce cifre..

    3. revo Post author

      Să ne spui și nouă dacă ai reușit. Şi eu am auzit de la un prieten ca nu merge asocierea decât dacă numărul începe cu 0729x , dar nu e sigură treaba 🙂

Spune-ți și tu părerea: