Vodafone vrea să îndeplinească 10 vise

By | May 16, 2014

Vodafone a lansat un concurs numit “Pitch Your First”, prin care încurajează participanți din 10 țări diferite, printre care și România, să iasă cu adevărat din zona de confort pentru prima dată și să facă lucruri extraordinare.

Cei dintre voi care aveți proiecte ambițioase, le puteți înscrie pe site-ul firsts.com până pe 15 august. Un juriu va alege 10 finaliști din fiecare țară, urmând ca în final să rămână doar 10 proiecte în total. Câștigătorii vor primi susținerea materială pentru a-și realiza visul.

În România, Adi Hădean este primul român care își va vedea visul împlinit. Va face un tur al țării și la final va lansa o aplicație despre bucătăria românească. Aceasta se va numi “Taste of Romania” și va fi disponibilă gratis inclusiv pentru turiștii aflați în roaming care ne vizitează țara. Mă bucur pentru el, îi urmăresc de ceva timp blogul și îl recomand de fiecare dată când cineva caută o rețetă bună care să nu derapeze prin ingrediente fanteziste. La lansare a povestit că generează cam 900 de rețete pe an, deci mă bucur că munca îi este răsplătită.

Sâmbăta, pe Teatrul Național, va avea loc proiecția filmului “Lifies”, făcut de Vodafone cu scopul de a promova concursul “Pitch your first”. Dacă sunteți în zonă pe la ora 21:00 și sunteți curioși, vă puteți opri puțin din drum. În film apar reacțiile a 53 de persoane din întreaga lume și are de toate, inclusiv puține scene NSFW. Nu știu însă cât va dura și cum va fi montat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GRC6GG8BChU]

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: