Vor mai apare modificări, pentru că viața e complexă.

By | February 3, 2017

Am urmărit ieri conferința de presă PSD în care au vorbit Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu. Am pierdut două ore, doar ca să aflu ce știam deja. Dacă s-ar organiza un concurs de minciuni-viteză, Dragnea ar fi un fel de Usain Bolt. Ca să nu vă mai piedeți timpul vreodată, citiți mai jos rezumatul viitoarelor declarații din partea liderilor PSD:

  • “N-am știut.”
  • “Nu sunt eu.”
  • “Nu este adevărat.”
  • “Nu ați înțeles.”
  • “Nu am zis așa ceva.”
  • “Am mărit pensiile.”
  • “Iohannis e de vină.”
  • “Nu avem această informație.”
  • “Nu am declarat așa ceva.”

Toți românii sunt manipulați, ba chiar și străinii sunt dezinformați. SUA, Germania, Marea Britanie, Franța, Olanda, Belgia, toți sunt dezinformați. Numai Dragnea, Grindeanu și Florin Iordache știu adevărul adevărul. Între timp, haideți să vedem cum arată un politician adevărat:

Ştiți ce se discută în Parlamentul European? Să ne taie fondurile europene. Ştiți ce s-a mai întâmplat ieri? Un fond de investiții a renunțat să mai investească 100 de milioane de euro în România. Ştiți cât a ajuns euro?

Dragnea a împins România pe o pantă alunecoasă și părerea mea este că la această oră, s-a cam prins toată lumea cine este și ce vrea acest om. Nu am mai văzut pe nimeni să-i ia apărearea, și cred că vor veni din ce în ce mai mulți oameni în stradă. Am văzut aseară oameni cu cârje, oameni în scaun cu rotile, care au venit la protest.

Așa cum zicea și el după o bătălie pierdută cu gramatica limbii române, cred că în curând vor mai apare modificări, pentru că viața e complexă.

Urmează week-end-ul. De când nu v-ați mai invitat rudele și prietenii să vină în vizită la București?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Vor mai apare modificări, pentru că viața e complexă.

  1. concernedcitizen

    ELI5: de ce este legal ca peste noapte sa aplice o astfel de lege si de ce nu face nimeni nimic? stand pur si simplu afara din pacate cum se vede nu rezolva nimic

    Reply
    1. Revo Post author

      Se rezolvă, dar încet. Efectul pe care îl aștept eu este ca disprețul național față de PSD să le afecteze viețile private. Să le dea lumea telefoane și să le facă balade, să îi înjure vânzătorul când intră în magazin, să le scuipe ospătarul în mâncare. Să ajungă să tragă ei singuri concluzia că a fi în PSD nu mai este un privilegiu, ci o povară. Unul câtee unul, îl vor părăsi toți șobolanii pe Dragnea. Trebuie doar să punem și noi umărul și să atragem atenția cât mai multor oameni.

  2. Majestic

    Te rog corecteaza cu “Vor mai apărea modificări….”

    Săptămâna asta psd-ul a murit politic și nimeni, asta inclusiv mulți din electoratul lor obișnuit nu o să îi mai voteze pe viitor. Ăsta este ultimul lor mandat (Guvern, Parlament, primării etc.)
    Așa că ”Șobolani părăsiți vaporul!!!”

    Reply
    1. Revo Post author

      Dar așa a zis domnul mare maestru Dragnea, mă gândeam că ar trebui să rămână în istorie această frază.

  3. Majestic

    Se zvonește că și primarul din Pitești alături de mai mulți membrii vrea să își dea demisia din psd revoltat de OUG.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: