Vouă cât v-a luat să alegeți faianța?

By | September 4, 2015

Aseară am fost la Mecca materialelor de construcții, Valea Cascadelor, ne-am uitat un pic pe acolo și în 30 de minute am ales faianța, gresia, și am stabilit și cum vom aranja modelul în baie. Ştiam deja ce modele sunt pe piață de acum doi ani de când am renovat în Militari.

Problema este că din sutele de modele, nouă ne-au plăcut maxim 3. Așa că am ales aceeași faianță dubioasă pe care o au și ai mei în baie, și ai lui Alice. Acum am luat-o de la Tiger Amira, am impresia că între timp doctorii în faianță au dat faliment. Oricum, am zis măcar să ne împrumutăm la plăci în caz că se sparge ceva 🙂

Apoi, în următoarele două ore am cumpărat cadă, calorifer, baterii și wc. Acum mă simt vinovat, parcă le-am cumpărat prea repede. Sper să n-am surprize și să se potrivească totul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Vouă cât v-a luat să alegeți faianța?

  1. Mihai

    Noi am luat din Dedeman si am stat jumatate de zi invartindu-ne de la un model la altul. In cele din urma am plecat ultimii din magazin, dupa inchidere. Erau zeci de modele, dar multe mi se pareau fail-uri.

    Reply
    1. Revo Post author

      Așa am pățit noi după aceea, când a trebuit să alegem toate celelalte. Am intrat în dedeman la 7.30 și am ieșit ultimii, când deja se închisese.

Spune-ți și tu părerea: