Dacă aveţi bilet la Summer Well, nu rataţi Night Picnic diseară

By | August 11, 2017

Ultima dată când am ascultat muzică simfonică la iarbă verde a fost pe pajiştea din faţa Operei. Ştiu că atunci mi s-a părut că sunetul orchestrei se potrivea mult mai bine cu o seară frumoasă de vară decât orice bass şi bumptzi bumptzi auzit involuntar de la vreun club.

Mi-am jurat atunci solemn să repet cât mai des experienţa. Şi bineînţeles, ca orice mare angajament, de atunci şi până acum n-am mai ajuns să ascult muzică simfonică în aer liber. Nici nu ştiu dacă s-a mai ţinut vreodată acel eveniment de la operă.

Tocmai de aceea d-abia aştept Night Picnic-ul de diseară, de la domeniul Ştirbey. Atmosfera va fi întreţinută de Orchestra Simfonică din Bucureşti, pe care dacă nu aţi mers să-i vedeţi, poate aţi auzit de flash mob-urile de la metrou sau de la aeroportul Otopeni. De fiecare dată se lasă cu aplauze şi cu oameni fericiţi 🙂

Intrarea se face liber, pe baza biletului de la Summer Well. Pentru transport, vor fi autobuze disponibile începând cu ora 18 la Piaţa Victoriei (MTR), iar biletul va costa 7 lei dus-întors. Dacă încă nu aveţi bilet la festival ar trebui să rezolvaţi această problemă.

Ca orice eveniment organizat de Orange, ediţia de anul trecut mi s-a părut excelentă. E un altfel de festival, unde eu cred că lumea vine pentru relaxare şi voie bună, nu neapărat pentru “cei mai … artişti ai momentului“. Pentru noi este primul festival pe anul acesta, aşa că d-abia aşteptăm!

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

3 comentarii la: “Dacă aveţi bilet la Summer Well, nu rataţi Night Picnic diseară

Ce părere ai?