Deadpool la Dolby Atmos

By | February 17, 2016

Când spuneam că nu îmi plac comediile romantice nu văzusem încă Deadpool, o poveste plină de substanță a unui gentleman în costum care încearcă să își salveze cu orice preț sufletul pereche din mâinile unor răufăcători. Un film în care trăirile emoționale puternice se împletesc perfect cu probleme de etică ale societății în care trăim. Şi ca bonus, Ryan Reynolds nu a arătat niciodată mai bine într-un film.

Glumesc. N-o fi Deadpool film de Oscar dar măcar a fost pe măsura așteptărilor. M-a tot dus cu gândul la Iron Man atunci când a apărut. Sau la prima parte din Avengers. Pe parcursul celor 116 minute se vor întâmpla toate chestiile pe care din cauza unei imaginații mai bogate ai fi putut să ți le dorești să se întâmple atunci când constați că un film cu supereroi e mult prea slab pentru ce sperai.

Şi deși este R-Rated și are foarte multe glumițe de adolescenți, cumva, tot pentru copii este. Am fost uimit să constat că n-au lungit vreo glumă d-aia scârboasă până în punctul în care să spui “eeeew”. Mi-a plăcut și l-aș recomanda oricui. În sala de cinema, erau și niște gospodine pe lângă noi care au râs cu gura până la urechi.

N-am glumit însă cu Ryan Reynolds. Pe bune că în filmul ăsta mai arată și el a om 😀

Dolby Atmos

Deadpool a fost primul film pe care l-am văzut în sala Ultra de la Grand Cinema Digiplex. Sală cu sonorizare Dolby Atmos, în care sunetul este transmis independent prin 52 de boxe. Nu pot să spun că am fost impresionat, mă așteptam să existe spațiere mai bună între boxe și să am o senzație mai “wow”. Cu toate astea, probabil că sala Ultra este cel mai bun loc în care ai putea să vezi un film, dacă nu ești pasionat de 3D/4DX. Plus că biletele au fost mai ieftine decât la proiecția normală a aceluiași film. E de ținut minte.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Deadpool la Dolby Atmos

    1. Revo Post author

      Nu am foast foooarte atent, dar nu mi s-a părut la fel de mare. E mai apropiat de ecranul unei săli normale. Particularitatea ar fi că în spatele lui sunt niște boxe mai mari iar pânza pe care se face proiecția este perforată pentru a lăsa sunetul să treacă.

  1. Leo

    Ideea e că te duci la Deadpool cu gândul că te relaxezi, că râzi, că vrei să faci legătura cu referințele din film… Nu te duci la Deadpool să vezi Avengers sau orice alt film clasic Marvel. Că am citit câteva reviewuri negative de la anumiți… Duuude… nu te aștepta să vezi logică și sens, așteaptă-te să vezi inamici înjumătățiți la propriu și glume… Am scris și eu un articol despre film… Bun, btw.

    Reply
    1. Revo Post author

      N-am zis că mă așteptam să fie ca Avengers. Am zis că a fost la fel de mișto ca ăla atunci când a apăut. Ştiam la ce să mă aștept. Şi nu aveam așteptări mari 😀

Spune-ți și tu părerea: