Două idei scurte de la Webstock 2017

By | October 2, 2017

Multă lume şi anul acesta la Webstock, e de bine.

Marea diferenţă pe care am văzut-o la sesiunea de blogging este că în sală erau foarte mulţi profesionişti din alte domenii care voiau să se apuce de treabă. Spre deosebire de anii trecuţi, în care majoritatea erau copii, acum au fost mai multe întrebări de la jurnalişti, oameni de televiziune, şamd.

Va fi interesant de văzut cum va fi pe viitor competiţia între bloggerii clasici şi cei care-s obişnuiţi să aibă echipă de producţie şi bugete în spate.

În rest, două citate cu care am rămas în minte:

“Sper ca influencerii să nu se transforme în advertorialiști, adică în creatori de conținut care doar laudă produse și nu au niciodată păreri sincere, critice” – Dragoş Stanca

O problemă recurentă care apare încă de la geneza blogging-ului. Eu în continuare cred că despre asta este blogging-ul. Despre păreri sincere, chiar dacă acestea nu sunt în totdeauna cele populare.

“Prin sketch atrag cititorii, prin vlog îi fidelizez, prin blog îi informez” – Mariciu

Când afli că Mariciu are un plan bine definit, te cam pune un pic pe gânduri. Poate ascensiunea lui nu este întâmplătoare, poate ar trebui să mai producem şi noi şi alt tip de conţinut, nu numai text.

Au mai scris şi: Hoinaru, Cismaru, Vali.

Am încheiat transmisia. Ne vedem în 2018, la Webstock X.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Ce părere ai?