Două trailere noi care m-au dezamăgit

By | February 10, 2018

Primul este de la Mission Impossible – Fallout. Mă tem că dacă nici trailerul nu este destul de spectaculos, filmul nu va fi nici atât. Primul lucru care m-a zgâriat pe ochi au fost diversele scene de bătăi, în care Tom Cruise dă cu diverși “Dorei” de pereți de parcă sunt popice. Nu știu ce să zic, dar ultima oară când am încercat eu să dau cu un om de perete, nu mi-a fost atât de ușor să-l ridic la piept și apoi să-l împing într-un zid. Iar Tom Cruise este cu un cap mai scund decât mine și nici nu a copilărit în Militari.

Al doilea lucru care mi s-a părut dubios a fost muzica. Am deosebit respect pentru Imagine Dragons și sunt câteva melodii de la ei pe care le ascult dimineața, la prânz și seara. Dar mi se pare că în cazul de față melodia pur și simplu nu se potrivește. “Thunder” mi se pare mult mai puternică de exemplu. În fine, acesta este traielerul:

Al doilea trailer care m-a dezamăgit este cel de la Avengers: : Infinity War Official. Nu știu neapărat dacă mă lasă rece trailerul sau dacă nu cumva conceptul în sine mă deranjează. Serios, pe lângă eroi noi precum Dr. Strange, acum apar și Guardians of the Galaxy aici. Cât de mulți poți să bagi? Cât de lung vei face filmul? Îi va striga cineva ca la catalog? Va fi pe bază de ștafetă? Spune fiecare câte o replică și apoi predă ștafeta și pleacă? Cred că se va ajunge la situația în care vor fi actori care vor avea roluri mai mici decât Stan Lee. Aș fi preferat de 100 de ori un nou Iron Man cu replici acide de-ale lui Tony Stark în loc de un nou Avengers.

De trailerul de la Deadpool nu zic nimic. L-am văzut, nu m-a impresionat, dar măcar acolo știu că așa este conceptul 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Două trailere noi care m-au dezamăgit

  1. Andrei

    Mi se pare ok trailer-ul la MI Fallout.Respecta reteta.Franciza Avengers nu mi-a placut niciodata.

    Reply
  2. Diana

    E clar! Dacă trailerul nu te încântă, filmul nu are vreo șansă!
    Mi se pare că, în încercarea de a aduce cât mai multe efecte, au ajuns de fapt să strice un film.
    Nu se mai pune accentul pe un mesaj/emoție, cât se axează pe hiperbolizarea trasaturilor personajului principal (vezi Misiune Imposibila Fallout. Tom Cruise este cel mai rapid, cel mai puternic cel mai erou dintre eroi).
    Sau, un alt exemplu concret poate fi Thor: Ragnarok (2017). Nu stiu de ce are nota asa de mare, pentru ca nu alegi doua secvente bune din film.

    Reply
    1. Revo Post author

      Știu că este Friction. De Thunder ziceam eu că s-ar fi potrivit mai bine 🙂

Spune-ți și tu părerea: