HTC One M9 – un pic mai la fel

By | March 2, 2015

HTC este exemplul a ceea ce s-ar fi întâmplat dacă Samsung ar fi pus din start toată tehnologia de care dispune într-un telefon. Pentru că asiaticii nu o duceau prea bine, așa au făcut cu primul HTC One (M7). Şi acum au altă problemă: pur și simplu nu prea mai au ce să îmbunătățească la vârful lor de lance așa încât să atragă clienți noi.

Dacă vi s-a părut că One M8 a adus îmbunătățiri minore față de One M7, modelul de anul ăsta – One M9 – este și mai șters. Concret, i-au pus o idee mai mulți rami (3GB față de 2), un procesor un pic mai bun (Snapdragon 810 față de 801), baterie o idee mai mare (2.840 mAh față de 2.600) și i-au pus în sfârșit o cameră adevărată, mutând-o pe cea UltraPixel pe față.

În rest, nimic diferit. Ah, ba nu, mint! HTC One M9 are pătrățoasă zona din jurul camerei!

htc-one-m9-3

 

Singurul “scop” pe care i-l găsesc telefonului ar fi alternativa la procesorul Exynos de la Samsung … sau poate un upgrade pentru cei care au prima variantă de One. Pentru că până acum nu cunosc nicio persoană care să aibă HTC One M8.

Parcă-i și văd pe resonsabilii de producția telefonului stând într-o cameră, uitându-se în gol și gândind fără să spună cu voce tare: “Am scăldat-o noi și anul ăsta … dar la anu’ ce mai facem?”. Atât de acută mi se pare lipsa de viziune a celor de la HTC.

Foto: GSMArena

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: