Părerea pensionarilor contează, a voastră nu.

By | June 5, 2016

Dincolo de cine ar trebui votat și cine nu, ar trebui să știți că pensionarii decid pentru voi în București. Dacă ai sub 24 de ani și ți se pare că o babă vorbește prostii în RATB, ai face bine să taci și s-o suporți vreo patru ani de acum încolo. Părerea ei contează, a ta nu. Nimănui nu-i pasă de activistul din tine.

Dacă ai sub 34 de ani și te enervezi că primești șuturi în ficat la fiecare groapă pe care o iei cu mașina prin București, îmi pare rău pentru tine, dar nu contezi. Dacă nu ai unde să parchezi, dacă-ți petreci viața în traficul din drumul spre birou, dacă e mizerie pe stradă, dacă nu ai pe unde să mergi cu bicicleta, dacă nu ai spații verzi unde să ieși, dacă inhalezi gaze toxice în fiecare zi, pur și simplu nimănui nu-i pasă. Tu nu exiști.

prezenta-vot-19

Dacă ești student, antreprenor sau salariat în mediul privat tot nu contezi, pregătește-te pentru taxe mai mari. Pensionarii și bugetarii votează, tu nu te duci la vot, că ai impresia că ești mai inteligent.

Dacă nu te duci la vot nu înseamnă că nu ai cu cine să votezi. Înseamnă că vor alege alții pentru tine.

La ora 21 se închid urnele. Mai este o oră. Game over.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Părerea pensionarilor contează, a voastră nu.

  1. Vlad

    Sondajele alea de dintainte de vot, aratau ceva de genul 15% indecisi si 15% nu voteaza.
    Se pare ca au fost de 2 ori mai multi.

    Reply
  2. Emilian

    Din pacate trebuie sa traim 4 ani cu aceasta realitate trista. Avand in vedere experientele anterioare cu alegerile, pana in toamna nu se va schimba nimic…

    Reply
  3. Ioan Mihai

    Fix asta am spus si eu intr-un comentariu pe blogul lui Arhi. Degeaba sa victimizeaza x si y de rezultatul votului din moment ce nici x si nici y nu s-au prezentat la vot 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Ce mi se pare și mai malefic este că sistemul a reușit să le inducă tinerilor ideea că ești mai câștigat dacă nu votezi.

    2. Ioan Mihai

      @revo pentru ca am avut generatia de tineri si influenceri din internetul romanesc, printre care chiar si unii cunoscuti, care au marsat cu pișarea publica pe dreptul de vot. Iar treaba asta s-a intamplat fix cu o saptamana inainte de suspendarea lui Basescu. Ce este mai urat e ca dupa 25 de ani, toata satra politica, cat si tinerii, il acuza pe Iliescu. Intrebarea mea e urmatoarea. Cu ce e vinovat Iliescu pentru ce fac astia in mandatele curente? Din punct de vedere istoric, Iliescu este singurul si unicul om din regimul politic de atunci, care a avut curajul sa ii spuna un mare NU lui Ceausescu. Capitalismul, democratia si libertatile pe care le avem acum, se datoreaza oamenilor de atunci, care au luptat sa ne ofere noua libertatea de acum. Asa ca ma repet, in Romania e mai usor sa fii rasist sau sa arati cu degetul.

Spune-ți și tu părerea: