Poze cu metrourile noi

By | May 29, 2014

Noile metrouri nu mai sunt produse de firma Bombardier ci de firma spaniolă CAF. Pot atinge până la 80 km/h și în interiorul celor 6 vagoane încap 1200 de persoane. Motoarele sunt făcute de Mitsubishi și se pare că per total, noile trenuri sunt mai silențioase chiar și decât Bombardierele. Vagoanele nu mai sunt delimitate ca în cazul metrourilor vechi IVA ci sunt unite prin burduf ca la cele Bombardier. Deci în drum spre muncă ne vom putea urca în fugă printr-un capăt și vom putea ieși pe celălalt la finalul cursei. image-2013-11-21-16060708-0-trenul-metrou-mures-caf Primele două metrouri care au sosit se numesc Dunărea și Mureș. Ştirea și pozele nu sunt noi. Se zvonea că metrourile vor intra în circulație de prin ianuarie, apoi s-a amânat termenul pentru aprilie și d-abia acum în luna mai au început să fie văzut în sălbăticie.

sursă poze: Hotnews via CAF

Şi dacă tot suntem la acest capitol, vă pot arăta și niște poze de când am vizitat Dispeceratul Central Metrorex. Pozele de mai jos sunt explicate în acest articol, în care am strâns câteva curiozități despre Metrorex București.

Îmi cer scuze pentru calitatea oarecum precară a pozelor. N-am avut tocmai cel mai performant aparat la mine atunci. Sper să revin data viitoare cu un DSLR.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Poze cu metrourile noi

Spune-ți și tu părerea: