Primele impresii despre Galaxy Note 8 şi un unboxing

By | September 8, 2017

După cum spuneam, am criticat Galaxy Note 8 încă din momentul lansării, pentru că în opinia mea s-a îndepărat de “valorile” gamei Note. Şi îmi menţin o parte din puncte. În acelaşi timp, de ieri l-am primit pentru review de la Orange şi a fost potrivire de caracter la prima atingere.

Dacă înainte spuneam că la design este acelaşi lucru cu Galaxy S8+, acum mi-am schimbat complet părerea. Telefonul îţi dă o senzaţie complet diferită când îl ţii în mână. Este un pic mai pătrăţos şi din această cauză are grip mai bun. Nu aş şti să explic, pur şi simplu îţi dă o senzaţie de premium când îl ţii în mână.

Mai jos am făcut un video de unboxing. În cutie avem telefonul, un pin pentru SIM, cablul de date, adaptor de reţea, căşti, adaptor USB-A la USB Type C, adaptor microUSB la USB Type C şi nişte vârfuri de rezervă pentru S Pen, plus un cleşte cu care să le înlocuieşti.

În rest, îmi place foarte mult S Pen-ul. Când vreau să fac un screenshot pot să scriu rapid o explicaţie peste el, l-am folosit şi ca să scriu de mână în messenger şi îmi face el automat conversia. Live Message, funcţia prin care poţi scrie şi trimite desene sub formă de .gif mi se pare foarte tare, chiar este distractivă. Nu am reuşit să fac încă funcţia de Translate din S Pen să meargă, iar Bixby Vision este la fel de inutil ca şi pe S8, dar parcă nu aşa de agresiv.

Îl am doar de o zi, aşa că nu am apucat să mă joc foarte mult cu el. Lăsaţi-mi în comentarii întrebările voastre şi mă voi strădui ca în review să răspund la toate.

P.S: Articolul face parte din campania Orange Smartphone Testers. Dacă vrei să mă susţii în competiţia cu ceilalţi bloggeri, dă-i un share. Mulţumesc!

2 comentarii la: “Primele impresii despre Galaxy Note 8 şi un unboxing

    1. Revo Post author

      Se mișcă bine, ca orice telefon nou 🙂 Niciun update până acum, dar mai este timp până la review 😀

Ce părere ai?