Primele păreri despre LG G5

By | April 8, 2016

Iată că după review-ul cu Galaxy S7 Edge am primit încă un telefon de top pentru review. Pentru început voi posta pe Facebook detaliile inedite pe măsură ce le descopăr. Ca de obicei, înainte de review-ul mare, iată primele păreri despre LG G5, primul telefon modular cu trei camere foto.

pareri lg g5 1

Unboxing LG G5

Cutia în care am primit eu telefonul este albă. Oricum, cel pe care l-am primit este un “Demo Unit”, așa că ambalajul cu care va fi vândut telefonul va arăta la fel doar ca formă, culorile vor fi altele.

Ce este bine de știut dacă-l cumpărați? În cutie ar trebui să găsiți pe lângă telefon doar încărcătorul rapid (5-9V și 1.8 A), cablul USB, pin-ul de SIM și manualele de utilizare. LG a decis să nu includă și căști în pachet, iar eu sunt de acord dacă acest lucru îi scade costul. Am căștile mele de vreo 3 ani și la vechiul telefon nici nu le-am folosit pe cele din pachet.

Primele păreri despre LG G5

Acum cu liniuță, să vă spun ce am observat în aproape două zile de când l-am primit:

  • Design-ul e plăcut, deși nu întoarce capetele la fel ca Galaxy S7. Din toată seria, LG G5 îmi place cel mai mult.
  • Bateria are o prindere solidă de carcasă și de acea parte inferioară pe care scrie LG. Nu se desface așa ușor.
  • Are mufă cu conector USB Type C, deci dacă aveți accesorii care se conectează prin microUSB, va trebui adaptor.
  • Am adăugat din prima două amprente și senzorul nu mi le recunoștea. A devenit mai precis după ce am șters una dintre amprente.
  • Este foarte ușor să comuți între cele două camere principale, LG le-a integrat foarte bine în interfața camerei.
  • Interfața s-a mai maturizat un pic, dar nu-mi place că de acum toate aplicațiile sunt direct pe Home Screen ca la Nexus, nu mai există “meniu”.
  • Always-on display mi se pare mai bine implementat, îți arată și ce tip de notificare ai primit. Acum știu cine după cine l-a copiat 🙂

Cam atât deocamdată, restul impresiilor le găsiți la cald, pe Facebook. Articolul face parte din Orange Smartphone Testers, o campanie prin care mai mulți bloggeri care testează telefonul au șansa de a-l câștiga. Așa că dacă vreți să dați o mână de ajutor, un like la articol nu strică, un share face și mai bine. În concursul trecut am ieșit pe locul 9/18. Poate acum, cu voia voastră, cine știe? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: