Am mâncat la un restaurant vegetarian

By | April 9, 2016

Dragi prieteni, a venit momentul să mărturisesc: am mâncat la un restaurant vegetarian. Sau vegan, nu știu exact, că era totul scris în nemțeste pe meniu. Dar nu este ceea ce pare, nu este vina mea. Am fost păcălit. Așa îmi trebuie, data viitoare să-mi fie învățătură de minte când mai cer prietenilor recomandări.

tibits-basel-1

Eram în Basel și am rugat un prieten să-mi recomande un loc bun unde să mănânc. Mi-a recomandat patru. Primul era închis, următorul era full iar ultimele două erau unul lângă celălalt, despărțite doar de o alee pietonală. Cel din stânga era Union, cu burgeri. Şi cum mâncasem deja la Burger King, tata a sugerat discret (iar burgeri?!) să mergem la cel din dreapta. Vă dați seama? Şi mai dureros. Am ales legume în loc de burgeri!

tibits-basel-2

Nu bănuiam nimic. Cel care mi l-a recomandat mi-a spus despre tibits doar că este cu bufet suedez și că la casă îți cântărește farfuria și plătești în funcție de gramaj. Era genul de restaurant la care se aștepta la ușă până se eliberează o masă. Am realizat asta d-abia după un hostess masculin ne-a aruncat un “NEIN!” și ne-a arătat cu degetul spre intrare, să așteptăm.

tibits-basel-3

Eu am realizat proporțiile dezastrului în timp ce mă plimbam printre preparate și n-am găsit carnea. M-am reorientat rapid și am ales ceva care măcar arăta familiar, ca un șnițel: câțiva jalapenos pane. Pe lângă asta, un sos cu ciuperci, 2-3 cartofi și nu mai știu ce. Am plătit 12€ la casă și când m-am întors la masă tata mi-a spus dezamăgit: “Cred că am intrat într-un restaurant vegetarian…”.

Ce voiam să spun este că am ras tot ce-a fost pe farfurie. Nu ți-ai trăit viața dacă nu ai mâncat până acum jalapenos pane, umpluți cu brânză. Dacă n-ar fi fost din greșeală, probabil că n-aș fi intrat niciodată într-un restaurant vegetarian. Dar acum, dacă aș ști că găsesc mâncare la fel de bună, aș recidiva cu plăcere. Deci în concluzie, mulțumesc pentru recomandare Andrei. A fost foarte bună mâncarea.

P.S: Am mâncat și un Wooper după.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Am mâncat la un restaurant vegetarian

Spune-ți și tu părerea: