Recomandare pentru un suport auto de telefon?

By | July 26, 2017

Când în sfârşit am găsit suportul auto perfect pentru telefonul şi maşina noastră, am vândut şi maşina, am schimbat şi telefonul. Aşa că acum caut un suport auto pentru telefon, care să poată fi montat pe gura de ventilaţie de la Dacia Duster.

Nu vreau cu montare pe parbriz, pentru că pe ultimul pe care l-am montat pe parbriz l-am găsit aşa:

suport auto telefon

Acum că mă gândesc, suportul montat pe parbriz are mai multe dezavantaje. În primul rând telefonul se încinge foarte mult de la soare, iar bateria se va deteriora din această cauză. În al doilea rând, nu pot pune parasolarul din cauza lui. Şi în al treilea rând, dacă uiţi telefonul pe suportul de parbriz, e mult mai vizibil decât pe unul montat aerisiri.

Cele două telefoane din familie sunt un Galaxy S7 Edge+ şi un iPhone 6, ambele cu mufa de alimentare pe mijloc, şi cu mufa audio pe partea stângă. Jack-ul nu prea îl folosim pentru că avem player cu Bluetooth, dar ar fi ok ca suportul să ne permită să şi încărcăm telefonul din mers.

Aşa că dragi posesori de Dacia Logan, Duster, Stepway sau ce o mai fi. Ce soluţie folosiţi pentru a monta suportul auto pe aerisirile atipice din gama Dacia? Mă interesează soluţii testate. De preferat nu suporţi magnetici, huse cu tot cu suport sau chestii care să se aplice pe telefon.

Mulţumesc! 🙂

10 comentarii la: “Recomandare pentru un suport auto de telefon?

    1. Radu

      O mare prostie v3. Am si v2 si acest v3. V3e facut mai prost , aluneca, nu mai efix pe ventilatie s.a.

  1. Gadgetist

    Eu folosesc magnetic mount si sunt super multumit. Am luat de pe Amazon dar am vazut ca au si la emag. Modelul de la Aukey pare ok http://bit.ly/2tFJOrq . Carcasa oricum folosesc si nu ma deranjeaza ca am o placuta metalica in spatele telefonului.

    Reply

Ce părere ai?