Recomandare pentru un suport auto de telefon?

By | July 26, 2017

Când în sfârșit am găsit suportul auto perfect pentru telefonul și mașina noastră, am vândut și mașina, am schimbat și telefonul. Așa că acum caut un suport auto pentru telefon, care să poată fi montat pe gura de ventilație de la Dacia Duster.

Nu vreau cu montare pe parbriz, pentru că pe ultimul pe care l-am montat pe parbriz l-am găsit așa:

suport auto telefon

Acum că mă gândesc, suportul montat pe parbriz are mai multe dezavantaje. În primul rând telefonul se încinge foarte mult de la soare, iar bateria se va deteriora din această cauză. În al doilea rând, nu pot pune parasolarul din cauza lui. Şi în al treilea rând, dacă uiți telefonul pe suportul de parbriz, e mult mai vizibil decât pe unul montat aerisiri.

Cele două telefoane din familie sunt un Galaxy S7 Edge+ și un iPhone 6, ambele cu mufa de alimentare pe mijloc, și cu mufa audio pe partea stângă. Jack-ul nu prea îl folosim pentru că avem player cu Bluetooth, dar ar fi ok ca suportul să ne permită să și încărcăm telefonul din mers.

Așa că dragi posesori de Dacia Logan, Duster, Stepway sau ce o mai fi. Ce soluție folosiți pentru a monta suportul auto pe aerisirile atipice din gama Dacia? Mă interesează soluții testate. De preferat nu suporți magnetici, huse cu tot cu suport sau chestii care să se aplice pe telefon.

Mulțumesc! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Recomandare pentru un suport auto de telefon?

    1. Radu

      O mare prostie v3. Am si v2 si acest v3. V3e facut mai prost , aluneca, nu mai efix pe ventilatie s.a.

  1. Gadgetist

    Eu folosesc magnetic mount si sunt super multumit. Am luat de pe Amazon dar am vazut ca au si la emag. Modelul de la Aukey pare ok http://bit.ly/2tFJOrq . Carcasa oricum folosesc si nu ma deranjeaza ca am o placuta metalica in spatele telefonului.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: