Samsung Galaxy S5 și Gear Fit în teste

By | April 11, 2014

Galaxy S5 ajunge astăzi oficial în magazine. Începând cu ora 11 poate fi cumpărat din brand shop-ul din Afi Palace Cotroceni iar primii 100 de clienți vor primi accesorii cadou (un flip cover, un S view cover, un încărcător de mașină și o cască Bluetooth). În paralel, 10 vizitatori pot câștiga câte un Galaxy S5 în urma unui concurs realizat la fața locului.

Eu am primit de ieri telefonul, prin intermediul programului Orange Smartphone Tester. Alături de el și o brățară Gear Fit, care și-a revendicat locul pe mâna dreaptă, și un SIM cu 4G activat. Deci cu această ocazie testez și 4G-ul adevărat, lansat zilele trecute.

Ca de obicei, îmi fac datoria și vă întreb mai întâi pe voi ce ați vrea să testăm. Şi încă o întrebare: Ce review vreți să apară primul? Cel pentru telefon sau cel pentru brățară? Aștept răspunsurile voastre în comentarii. Aș vrea să știu care dintre cele două device-uri vă stârnește mai mult curiozitatea.

galaxyS5_gear

P.S: Apreciez orice share / like la această postare. În definitiv, așa mă puteți ajuta să vă scriu cât mai des despre tehnologii și device-uri noi. Nu vă fie teamă, folosiți butonul albastru de mai jos 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Samsung Galaxy S5 și Gear Fit în teste

    1. revo Post author

      Doar o dată, la sfârșit, când va trebui să returnez S5-ul 🙂

  1. marmotix

    Telefonu’ ca telefonu’ dar sunt tare curios ce stie si cum se comporta bratarica…

    Reply
  2. Danut

    As fi mult mai curios de bratara decat de telefon,dar cine stie poate in urma review-ului tau poate mi se va parea interesant si S5-ul 🙂

    Reply
  3. Pingback: Galaxy S5 și un HDR făcut în campusul Leu | revoblog.ro

Spune-ți și tu părerea: