Sondajul de Sâmbătă: Nexus 5 sau Galaxy S4 ?

By | November 9, 2013

Săptămâna trecută Sony a distrus Philips [75% vs 25%] iar eu sunt fan Philips. Cu o singură excepție, am avut numai TV-uri de la ei până acum. Chiar și acum, în sufragerie am un Philips cu tub de 52cm, state of the art. Dar nu mă supăr pe voi pentru că mi-ați stricat jucăria.

Acum trecem la primul sondaj orientat pe produs. Săptămâna asta am scris un articol despre Nexus 5, în care am recomandat un astfel de telefon în detrimentul unui Galaxy S4. Pe facebook au fost peste 24 de comentarii, majoritatea care nu-mi dădeau dreptate. Totuși, au fost câțiva timizi care l-au susținut prin mesaje private.

Așa că m-am hotărât să fac aici un sondaj și să rezolvăm problema. Votați ca și cum ar trebui să strângeți bani să-l cumpărați pe unul dintre ele. Decideți dacă sunt justificați cei 400 de lei în plus pentru Samsung.

[poll id=”8″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: Nexus 5 sau Galaxy S4 ?

    1. revo Post author

      Nici durata mai mică de viață a bateriei de la Nexus 5 nu te-a deranjat?

    1. nicubunu

      nu e nevoie de preturi si specificatii, se presupune ca cei care raspund stiu despre ce e vorba

    1. nicubunu

      se pot cumpara (nu si in Romania) Galaxy S4 si HTC One din Google Play Store, ele se numesc Play Edition si ruleaza Android curat, fara customizarile de la OEM.

    2. revo Post author

      Hmm, da, stiam de ele dar le scapasem din vedere. Aici ma refeream la varianta care se gaseste la noi pe piata. Cu bloatware de la Samsung 😀

Spune-ți și tu părerea: