Sondajul de Sâmbătă: operatori telecom

By | February 15, 2014

Săptămâna trecută mi-ați spus că nu vă place să vă distrați. Așa că ați ales tracțiunea față  (79%) în detrimentul celei spate (21%). Probabil că cei 79% sunt oamenii care vor trece de 80 de ani 😀

Săptămâna asta revenim la gadgeturile noastre. Deși pot afla ce conexiune la internet, browser sau rezoluție folosiți, nu prea am cum să-mi dau seama ce operator telecom preferați. Doar dacă nu-mi spuneți voi. Hai să vedem care pe unde avem abonamente sau cartele .

[poll id=”21″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Sondajul de Sâmbătă: operatori telecom

    1. Alex Dumitru

      Observ ca nu prea-i place matematica pluginului. Acum voturile sunt 9 (56%), 7(44%), 2(13%). Totalul e 18, deci prima varianta e fix 50%.

    2. revo Post author

      Da, s-a răzgândit că îi tot umblam eu pe la setări. I give up, mă bate.

  1. Alex Dumitru

    M-am portat de pe Vodafone pe Orange imediat cum am avut posibilitatea. Atunci Vodafone aveau oferte foarte slabe de internet. Probabil ca as fi trecut pe Cosmote sa beneficiez de oferta de 15 euro cu totul nelimitat + 2GB internet, tinand cont ca platesc 44 de euro pentru doar 1GB in plus. Din pacate imi prelungisem abonamentul cu 2 luni in urma.

    Pe de alta parte, habar n-am de ce ma pacalesc mereu si-mi fac un abonament atat de mare, tinand cont ca folosesc ~100 nationale, ~200 min si sms in retea si ~200MB de net. Am inceput totusi sa folosesc mai mult net de cand am 3GB pentru ca mi-am activat update-urile si autobackul-ul prin 3G, dar nu e deloc o necesitate.

    Reply
  2. razorsbk

    De la un timp e asa bine la Vodafone, mai ales de cand au anuntat reportarea beneficiilor la cartela.. Aveam de gand sa ma mut la Orange dar bine ca n-am facut-o ca ma pacaleam.
    Cam asa arata beneficiile ramase luna asta; http://imgur.com/Jxl5XkD
    Iar la inceputul lunii aveam cam 500 minute nastinale si 1GB trafic disponibil. Da, doar 6 euro.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: