Sondajul de sâmbătă: Yahoo sau Gmail

By | January 25, 2014

Săptămâna trecută am stabilit împreună că Android-ul ne place mai mult decât iOS. Procentul final a fost de 65% pentru roboțel și 35% pentru măr.

Întrebarea de săptămâna asta este simplă. Ce client de email folosiți în momentul de față? Părerea mea o știți deja. Între timp am găsit și un plugin fenomenal pentru noficări, îl puteți downloada de aici.

 

[poll id=”18″]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Sondajul de sâmbătă: Yahoo sau Gmail

  1. Catalin Leca

    Cred ca nici una din ele nu este perfecta, dar nici nu cred ca se poate atinge perfectiunea in ceva online. Gmail are insa mult mai multe avantaje decat dezavantaje, spre deosebire de Yahoo, a carui situatie este exact pe dos. In acest moment as folosi cu draga inima numai gmail, problema e ca marea majoritate a celor cu virgula care comunic au conturi numai de…ati ghicit, Yahoo. Asa ca zic si eu ca nea Marin: Daca n-au zaibar, bea Marine whisky…;) 🙂
    P.S. Prima data cand vizitez acest blog, mi-au placut si continutul, respectiv subiectele abordate, si gazda (fara intentia de a o “peria” :P).

    Reply
  2. revo Post author

    Salut Cătălin,
    Mă bucur că ți s-au părut interesante subiectele, cum ai ajuns în această parte întunecată a internetului? 😛
    Referitor la clientul de mail, cu toții avem majoritatea prietenilor care folosesc Yahoo. Este cel mai folosit client la nivel mondial. Dar pe mine asta nu m-a incomodat să trec pe Gmail. Şi la fel de bine aș trece la orice altceva dacă Gmail s-ar strica.

    Reply
    1. Catalin Leca

      Salut, Marius :). Pai am explorat partea luminoasa, sau cea mai mare parte din ea ;). Din cate am citit, se pare ca sunt in aceeasi oala cu institutii serioase (Antena1, wall-street.ro sau RTV), “inghitite” de “intunericul” de aici 😛 :)).
      Serios vorbind, am ajuns aici pur intamplator, incercand sa citesc mai multe despre colectia de ceasuri de epoca lansata recent de Hachette. Si nu-mi pare rau ;). Deocamdata…:P 😛 😛

    2. revo Post author

      Well, o să mai am articole cu ceasuri, stay tuned. Poți să-ți dai cu părerea când vrei, nu mă deranjează nici măcar criticile 🙂

Spune-ți și tu părerea: