Stațiile MOL din Militari sunt găurite

By | March 25, 2015

MOL are cinci stații de unde poți alimenta în Militari. Din astea cinci, trei sunt găurite sigur, de celelalte nu știu, că n-am alimentat de la ele recent. Cea de lângă West Gate are trei tranșee la intrare, cea de lângă liceul Tudor Vladimirescu la fel și cea de pe Virtuții n-are nimic la intrare. Dar îți dă una la ficat la ieșirea în șosea.mol_romania

Eu consider chestia asta dezinteres și lipsă de respect față de clienți. Nu e o mare inginerie să pui o mână de nisip într-o groapă. Nu m-aș arunca să spun beton, e pun pic mai complicat, durează cu 5 minute mai mult.

Ideea asta le-am spus-o și pe Facebook, not a fuck was given. Iar mie mi se pare greșit ca tu care-mi oferi produse și servicii pentru mașină să mi-o strici pe parcurs. Şi văd mulți șoferi care dau cu mașina în gropi în drum spre pompă, dar n-ar trage angajații de mânecă. Prea suntem obișnuiți să luăm lucrurile ca atare.

Serios, e vorba de un pic de respect.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Stațiile MOL din Militari sunt găurite

  1. Ciprian

    Nu le-a pasat cand au crescut preturile la benzina si motorina :)) be serious… aici ma refer si la oameni si la benzinari… S-a tot incercat o unire impotriva unei benzinarii, boicotare, chestii… L-a transportatori a fost mai simplu, baga motorina din Ungaria si Bulgaria, s-a vazut clar cu taxa lor de 7 “eurobani”, au strans mai putin decat inainte sa o aplice :). In plus trebuie si serviceurile auto sa manance si gura lor ceva, daca in Bucuresti e mereu coada, masinile trec incet prin gropi, normal ca nu se strica, asa macar trec prin mai multe, chiar daca mai incet :))

    Reply
  2. C

    Voteaza cu portofelul, e atat de simplu. Mai sunt si alte benzinarii iar acesta loialitate fata de Mol nu o inteleg. Realizezi ca nu aduc combustibilul din Ungaria pana in Bucuresti – in afara de cateva camioane branduite, s-ar putea sa vezi si cele de la Lukoil si Petrom alimentand statiile.
    A, si gandeste-te ca baniii tai se duc la Orban ca Mol e companie de stat.

    Reply
    1. revo Post author

      Nu e vorba de loialitate. Alimentam la ei doar din două motive: unul era că găseam mereu găletușa cu detergent dacă aveam vreo muscă pe geam și al doilea era pentru că parcă era un pic mai curată atmosfera decât în cazul unei benzinării Petrom. Mă refer aici la categoria de clienți. Dar da, portofelul are prioritate de acum încolo.

Spune-ți și tu părerea: