Turbojalle

By | March 18, 2012

La asta ma gandeam aseara in timp ce eram captiv. Si vad ca nu sunt singurul care gandeste asa, cineva mi-a citit gandurile. Cand am intrat *ahem* “de dimineata” pe wall-ul lor, m-a izbit si poza. Cred ca o sa prinda expresia asta, cel putin eu asa o sa-i zic locatiei de acum incolo.

Am fost printre primii care au intrat, anticipand nebunia ce va sa fie. Pana pe la 12 ne-am distrat, a fost amuzant, apoi au inceput problemele. Eram in zona dubstep si de la un punct boxele behaiau efectiv. Moment in care toti am inceput sa plangem. Nu de la sunet ci de la fum. Era atat de mult fum incat si fumatorii veterani se frecau la ochi.

Hai sa ma duc la baie, poate o fi mai bine. Acolo … situatia era uda. Inundata. Se sparsese o teava si pe jos baltea apa. Dupa 30 de minute am ajuns si inapoi la zona dubstep, unde treaba nu se remediase. Bine ca am plecat din timp catre baie. Mi-a luat aproape 1 ora dus intors. Daca asteptam pana-n ultimul moment sa ma duc la baie si se impedica cineva de mine, ala eram, ma varsam.

Am incercat sa iesim afara sa vedem de ce nu au ajuns si restul persoanelor din grupul nostru. Dupa inca 30 de minute de croit drum prin lianele de hipsteri … surpriza. Ultimul hol care trebuia sa ne duca afara era inundat. Cu apa maro. Din cauza tevii de mai sus. Am mers cumva pe calcaie, pe varfuri, am reusit sa iesim in curte. Acolo am inteles de ce nu mai ajunsesera si celelate persoane. Intrarea era oprita si zau ca incepuse sa mi se faca mila de saracii oameni care au dat bani pe bilete. Parca era o scena dintr-un film prost cu zombie. Gardul de protectie se zguduia, ieseau tot felul de maini din el, se auzeau urlete, injuraturi.

Mi s-a facut frica de ce ar putea sa se intample daca ar incerca sa dea drumul oamenilor alora, asa ca am zis sa intram din nou in afumatoare. Am trecut de fluviul maro si am ajuns in zona electro. Mi se uscase gatul de la fum si vroiam neaparat ceva de baut. La bar sa vezi revolutie. Erau doar 2 baruri cu 10 oameni in total. ATAT. 10 ANGAJATI LA 5000 DE OAMENI ! Asta e chiar imbecilitate. Adica un angajat de la bar trebuia sa serveasca 500 de oameni.  Daca pentru toate celelalte organizatorii aveau circumstante atenunante, asta e dobitocenie curata. Refuz sa cred ca nu stiti sa impartiti 5000 la 10. Ar trebui sa realizezi cat de prost esti cand cineva incearca sa-ti dea bani si tu nu vrei sa-i iei.

Toata suflarea de pe scena dubstep se mutase in zona electro pentru concertul Modeselektor, veniti cu 1 ora intarziere. Am stat 30 de minute doar din respect pentru artist. Deja nu ma mai simteam bine. Fumul era gros, era aglomeratie, nu puteam sa ma misc si calcam pe cioburi la fiecare pas. Am vazut persoane care au lesinat pe langa mine.

Flegma finala de la organizatori am primit-o la garderoba. Haina mi-a fost inapoiata uda si plina de var. Evident, de la teava de mai sus mentionata. Si asta a fost ultima picatura. M-am enervat si am incercat sa discut cu baiatul de la garderoba. I-am spus din start ca nu-l invinuiesc pe el si ca vreau doar sa vorbesc cu cineva superior. Vroiam sa vad doar nivelul de asumare pe care-l au organizatorii. O persoana care sa-si ceara scuze oficial, ceva, orice. Nimic. Am renuntat pentru ca nu faceam altceva decat sa maresc coada. Din partea mea, nota 10 pentru tipul de la garderoba. A fost singurul care si-a cerut scuze, desi nu era vina lui.

Am plecat si bine am facut ca am plecat.Astazi am mai citit cate ceva de un spray lacrimogen la concertul Modeselektor, despre forma pe care o capatasera baile dupa ce s-a taiat apa. Ce sa mai, astazi ma consider norocos ca am scapat de acolo.

Motivul pentru care postul asta e asa de lung este ca sa-mi aduc aminte cat mai corect la batranete prin ce-am trecut.

Dar sa facem o recapitulare:

  • Nu ati avut sunet bun la jumatate din locatie.
  • Nu ati avut aerisire.
  • Nu ati avut barmani si baruri.
  • Nu ati avut paza destula.
  • Nu ati lasat sa intre oameni care au dat bani pe bilete.
  • Nu ati respectat programul.
  • Nu ati avut bai.
  • Nu m-am simtit in siguranta.
  • V-ati batut joc de hainele oamenilor.
  • Nu v-ati asumat raspunderea pentru consecinte.

Imi pare rau ca am promovat evenimentul in randul prietenilor si imi cer scuze celor care au venit acolo aseara din cauza mea.

In incheiere as dori sa citez un wall-post din zilele premergatoare evenimentului: “Nu va speriati de numarul mare de invitati, avem o locatie generoasa”

 

 

 

 

Nu mai gasesc autorul noului logo, asa ca il rog sa o revendice daca se simte ofensat de postarea ei aici 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: