Un altfel de robot de bucătărie

By | March 7, 2018

Știți de ce nu mă sperie niciodată teoria care spune că roboții ne vor fura joburile? Pentru că nu vor înlocui decât joburile repetitive sau pe cele pe care oricum nu vrea să le facă nimeni. Și cu puțin noroc, roboții vor reține că le-ai spus că voiai și o porție de cartofi la pachet lângă acel burger.

Iată în sfârșit ce înseamnă cu adevărat progresul tehnologiei. Un robot care să știe să întoarcă chifteaua burgerului exact atunci când trebuie. Am găsit pe Mashable clipul de mai jos și m-am amuzat gândindu-mă la ce ar putea să însemne de acum încolo intagma “robot de bucătărie”:

Ați mânca un burger făcut de un robot? 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Un altfel de robot de bucătărie

  1. Florian

    Nu știu dacă e rentabil pentru economie
    E posibil sa nu mai existe riscul de toxinfectii alimentare ceea ce duce la o scădere a numărului de pacienți. Probabil ca în viitor astfel de roboti vor fi dotați cu capacitatea de a analiza ingredientele

    Reply
  2. Sorin

    Ar fi fain daca s-ar deschide un mini-fastfood operat de citeva brate robotice, plata numai cu cardul si care sa fie deschis 24 ore din 24: robotii nu obosesc, nu au notiunea de a munci 8 ore pe zi, nu platesc CAS si CASS, concediul de odihna este minim (doar mentenanta) si carnea ar fi calitativ identica pentru toate poetiile.
    Si da,as minca un burger facut de un robot, important este carnea sa fie bine facuta.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: