178

By | July 27, 2010

Aglomeratie si caldura  in autobuzul state of the art dotat cu aer conditionat (scris mare pe el). Barbara Blade nu era asa ca soferul se decide sa faca ceva. Pune mana pe microfon si o zice: “Aerul conditionat s-a oprit din cauza la geamurile …. ăăă … pă care le-ati deschis”. Culmea … toate geamurile erau inchise. Calatorii s-au prins repede ca soferul este imbecil asa ca nu l-a bagat nimeni in seama si s-au deschis vre-o 2-3 geamuri. Apoi soferul mai nervos: “Inchideti domnilor geamurile ca sa dam drumu’ la aer” … si au inceput certurile intre pasageri si soferi.

Intrebarea mea este: Soferul dadea aer de la mă-sa de`acasa ? Ce il intereseaza pe el de confortul nostru ? Sau ii dau sefii bonus points daca economiseste motorina cu 0,1% ?

Autobuzele sunt din secolul 21. Dar soferii au ramas tot aia din secolul trecut.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “178

  1. DeMaio

    Tu ai senzația că aerul condiționat mai este util dacă minunile de călători care circulă pe ruta aia mizeră deschid geamurile? Nu, pe bune, dacă ai aer condiționat acasă tu stai cu geamurile deschise? Că în cazul ăla ar urma să ai o problemă…

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    Daca citeai cu atentie vedeai ca in momentul in care a facut soferul anuntul toate geamurile erau inchise. Iar faptul ca a inchis aerul nu a facut decat sa determine oamenii sa deschida geamurile. Daca ii ruga sa inchida geamurile (cu toate ca ele erau inchise) altfel statea situatia. Si revin la intrebarea mea, chiar daca aerul merge degeaba, gemurile fiind deschise, care e problema lui ? Il arde pe el buzunarul sau ce ?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: