Liceu de top din capitala

By | July 27, 2010

Nu vroiam sa cred ca exista asa ceva, dar uite ca exista mai multe cazuri, unul chiar in Bucuresti. Liceu cu promovabilitate 0% la bac. Si acum vine intrebarea pertinenta a celor de la EVZ, la ce e bun un astfel de liceu ? Pai e bun, altfel de unde ar avea tara mineri, gunoieri, taximetristi, paznici (cred ca raportul paznic-cetatean e cel putin 2:1 deci suntem printre cele mai siguri tari din UE). Ce n-au inteles ei este a cui e vina. Principalii blamati sunt profesorii. Sa zicem ca esti elev in liceul Timpuri Noi. Ai profesori prosti, oh ce soarta cruda, nu iti permiti meditatii, mai nasol, directorul liceului nu a dat onoru’ comisiei, nu ai putut copia, ai picat bacul. Daca ai ajuns aici sunt 2 scenarii posibile:

1. Esti extraordinar de prost si te-ai bazat 100% pe copiat, nu ai invatat nimic in 4 ani si in cazul asta chiar MERITI sa pici bacul. Oricine poate lua nota 5, chiar si EBA !

2. Nu ai vrut.

In curand vor reusi cei de afara sa ne strice si ce a mai ramas din sistemul de invatamant. Sa vezi atunci fabrici peste fabrici si cum o sa scrie pe toate produsele din UE “Made in Romania”.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: